Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlot szedek és egy tablettat kihagytam de másnap bevettem majd este az az napit is szoval egy nap 2-őt, az 5-ik napon vagyok a szünettel késhet adtol a verzesem vagy fent alhat terhesség?
Ha pótoltad 12 órán belül, akkor amúgy sem lett volna gond. Ha 12 órán túl pótoltad, akkor abban az esetben a betegtájékoztató szerint kell eljárni. Ha ti pluszban gumit is használtatok és el sem ment a barátod, akkor mégis mitől lennél terhes? Egyébként ha gumit használtok, nem szükséges megszakítani!
Viszont ha valaki nem szedi rendesen, akkor csúszhat a megvonásos vérzés. De még pontos szedés mellett is bármikor.
"Egy is bőven elég: a fogamzásgátló tabletta helyes szedése."
De a kérdező pont, hogy nem szedte helyen, mert kihagyott egy tablettát. Ebben az esetben pedig simán veszíthet a tabletta a hatásából. Amúgy meg csak hogy eláruljak egy dolgot, bár hivatott a fog. gátló megakadályozni a peteérést, de simán lehet mellette. Pont emiatt hat többféleképpen a tabletta, hogy ez ne jelentsen gondot. De ha valaki kihagy egy szemet, máris történhet bármi.
Pont ezért kell olyankor más módon is védekezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!