Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érdemes védekezni?
Sziasztok!:)
A barátommal nemrég feküdtünk le először, akkor óvszert használtunk.
Én elég parázós típus vagyok, 18 évesen meg nem is hiányzik egy gyerek az életemből, ezért felírattam fogamzásgátlót.
Mondtam a barátomnak, hogy szedni fogom, de arra jutottunk, hogy még így is "gyávák" (vagy túl felelősségteljesek?:D) vagyunk ahhoz, hogy az óvszert hanyagoljuk...szerintetek is kell használni, ugye? A nemi betegséges részét hagyjuk, az érdekelne, hogy a fogamzásgátló (jangee) milyen védelmet nyújt.
Bocsánat, ha a századik ilyen, vagy ráadásul butaság is (a betegtájékoztatót is elolvastam amúgy), de szeretnék biztosra menni.
Köszönöm a válaszaitokat!:)
Szia! Én egy éve kezdtem szedni a tablettát pont ugyanilyen okból :)
Az első hónap beszedése után elhagyhatjátok a gumit (a gyógyszertajekoztatoban írják, meddig kell mellette más védekezést is alkalmazni, egyébként feltétlenül olvasd el a papírt mert hasznos)
Én 2x hagytam abba és másik tabit is kipróbáltam, de gyerekem nem lett, pedig sok alkalommal összejöhetett volna. Yasminelle-t szedek (Mercilont próbáltam ki egy időben) amikor szedni kezdtem, harapós lettem tőle, de elmúlt, a nedvesedés csökkent de nem vészesen, tehát összességében ajánlani tudom. Viszont ha már szeded, a gumira felesleges költeni. Ha van kérdésed, írj bátran :)
19L
Ha ennyire féltek,ne szexeljetek.Ennyire egyszerű.
Minek mérgezed magadat a gyógyszerrel,ha gumit húz a pasi?
Legyen már eszed 18 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!