Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így véd a tabletta?
Az elmúlt hónapokban fogamzásgátlót szedtem.
Pénteken jelentkezett a megvonásos vérzés, ma kezdtem az új levél szedését. Azonban, először fordult elő az elmúlt fél év alatt, hogy a megvonásos jelentkezése előtt pár nappal kifelejtettem egy szemet.
Így biztonságosan vagyok?
A betegtájékoztatóban csak arra vonatkozóan van infó, ha az adott hóban marad ki tabi.
Köszönöm, ha segítetek eligazodni.
Akkor maradt ki.
Viszont azt hittem, ez már a megvonásos jelentkezése utáni időszakot, vagyis az új levél szedése utáni időszakot nem befolyásolja.
Köszönöm az infót. Viszont így mikortól vagyok védett?
A betegtájékoztatóban csak arra vonatkozóan van infó, ha az adott hóban marad ki tabi.
Igen, mert azt a pricctabika bekapkodása előtt kell elolvasni. Nem utólag.
A kimaradt egy szem részt, nem a kimaradt szem után nyolc nappal kell értelmezni.
Egyébként nem tudjuk mit ír róla a papírka.
Van egy gyógyíthatatlan betegségem, életem végéig gyógyszert szedek. Ilyesformán mindig elolvasom a betegtájékoztatót. Amikor elkezdem a gyógyszert. Most is elolvastam. Viszont fél évvel a szedés elkezdése után sem találtam arra vonatkozó információt, mikortól véd a következő levél, ha az előzőből egy szem kimaradt.
Úgy látom, erre te sem tudod a választ.... okoskodás az bezzeg megy.
Mindenképpen így lesz.
Köszönöm a segítséget!
Én is azt tanácsolnám, hogy inkább védekezzetek ezután még két hétig.
Jobb mint kockáztatni és idegeskedni hó végéig, hogy mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!