Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véd így a tabi?
Jangee.
A második és harmadik hét fordulóján kimaradt egy szem. Életemben először fordult elő, kifelejtettem.
Betegtájékoztató szerint, ha a második héten maradt ki egy szem, pótolni kell és nem veszélyes, nincs teherbeesési kockázat. Ha viszont a harmadik héten történik a kihagyás, akkor is be kell venni és egyéb teendők vannak. Aki szed fogamzásgátlót, tudja, hogy miként lehet folytatni, nem írnám le.
Kicsit össze vagyok zavarodva. Én elfelejtettem a hiányzót pótolni, csak másnap szedtem tovább rendesen. Ilyenkor mi történik?
Köszönöm, ha írtok!
1 hétig kiegészítő védekezés (óvszer) használata szükséges. Ha ez nincs meg, teherbe eshetsz, ilyen egyszerű. :(
25N
Ha ilyen egyszerű lenne, nem részleteznék a tájékoztatóba, hogy mi a teendő.
Nekem csak azért nem egyértelmű, mert nem tudom, a 2-3. hét fordulója hová tartozik.
A 2. héten biztosan nem kell kiegészítenendő védekezés, a harmadikon már más a helyzet.
De köszi az okoskodást, 25 éves kislány.
Hanyadik szemet hagytad ki? Nincs 2-3. hét forduló...
Az 1. 7 szem az 1. hét.
A 2. 7 szem a 2. hét.
A 3. 7 szem meg a harmadik hét.
Ahelyett, hogy lebszod azt, aki helyesen válaszolt a kérdésedre, esetleg kezdj el számolni. Csak 21-ig kell, de neked az se megy.
Az első jót írt nem értem miért kell leszidni... "25 éves kislány".
Te se lehetsz valami érett kérdező, ha ilyeneket írsz.
Amúgy a hármas szintén jót írt, az első hét tabi az első hét, második hét tabi a második hét... Ezen mi érthetetlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!