Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hol lehet hüvelyöblítőt kapni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet hüvelyöblítőt kapni?

Figyelt kérdés
szeretnék fogamzásgátlót íratni és szükségem lenne (pezsgőtablettás)hüvelyöblítőre, amivel kimoshatom a spermát. a pasim nővérének van ilyene, de tőle nem szívesen kérdezgetek ilyen dolgokat. :)
2010. jún. 23. 01:34
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
0%
ugyan már.. az kifolyik.. amugy avonbol is lehet beszerezni, de az a neve, h intim mosakodógél.. de semmi funkciója.. :))
2010. jún. 23. 01:38
 2/48 anonim ***** válasza:
Nem hallottam még róla...De gondolom patika,drogéri,szexshop...nemtom, google?:P
2010. jún. 23. 01:39
 3/48 A kérdező kommentje:

nem, nem az a neve, hogy intim mosakodógél, köszi.

[link]

így néz ki b@sszátok meg! ha nem tudjátok miről van szó, nem kell írni...szégyen!

2010. jún. 23. 01:40
 4/48 A kérdező kommentje:
utolsónak köszi
2010. jún. 23. 01:40
 5/48 anonim ***** válasza:
Ilyneről se hallottam...miért nem kérsz a pasid nővérétől?! lehet,hogy ciki,de ha nem akarsz gyereket,akkor kérj tőle,vagy szerezd meg a receptet:D
2010. jún. 23. 01:41
 6/48 anonim ***** válasza:
:D Mi a szégyen???Hogy a pasik 100% nem hallott még "Hüvelyöblítőről"?:O grat.
2010. jún. 23. 01:42
 7/48 A kérdező kommentje:
ennek semmi köze a gyerekhez. ez egy olyan cucc, ami a linkelt képen van. beleteszed a pezsgőtablettát (nem, viccesemberek, nem C vitaminos HAHAHA, hanem valamilyen hüvely tisztitására alkalmas cucc) és a kis cső részét feltolod, majd a vizet belespricceled és ez kimossa a hüvelyt. nem fogom a barátom nővérének a hüvelyöblítőjét használni, amit ő már felnyomkodott. köszi
2010. jún. 23. 01:43
 8/48 anonim ***** válasza:

Uccsó vagyok.. Erre gondolsz?

[link]

9/48 anonim ***** válasza:
hat bocsi, nekem a hüvelyöblitő az intim mosakodógélt takarja.. de amugy meg azt se értem, h miért kell kimosni a spermát..
 10/48 A kérdező kommentje:

odaírták, hogy pasik? nem

gondolhatom, hogy lányok? igen

kösz

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!