Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet hüvelyöblítőt kapni?
Figyelt kérdés
szeretnék fogamzásgátlót íratni és szükségem lenne (pezsgőtablettás)hüvelyöblítőre, amivel kimoshatom a spermát. a pasim nővérének van ilyene, de tőle nem szívesen kérdezgetek ilyen dolgokat. :)2010. jún. 23. 01:34
1/48 anonim válasza:
ugyan már.. az kifolyik.. amugy avonbol is lehet beszerezni, de az a neve, h intim mosakodógél.. de semmi funkciója.. :))
2/48 anonim válasza:
Nem hallottam még róla...De gondolom patika,drogéri,szexshop...nemtom, google?:P
3/48 A kérdező kommentje:
nem, nem az a neve, hogy intim mosakodógél, köszi.
így néz ki b@sszátok meg! ha nem tudjátok miről van szó, nem kell írni...szégyen!
2010. jún. 23. 01:40
4/48 A kérdező kommentje:
utolsónak köszi
2010. jún. 23. 01:40
5/48 anonim válasza:
Ilyneről se hallottam...miért nem kérsz a pasid nővérétől?! lehet,hogy ciki,de ha nem akarsz gyereket,akkor kérj tőle,vagy szerezd meg a receptet:D
6/48 anonim válasza:
:D Mi a szégyen???Hogy a pasik 100% nem hallott még "Hüvelyöblítőről"?:O grat.
7/48 A kérdező kommentje:
ennek semmi köze a gyerekhez. ez egy olyan cucc, ami a linkelt képen van. beleteszed a pezsgőtablettát (nem, viccesemberek, nem C vitaminos HAHAHA, hanem valamilyen hüvely tisztitására alkalmas cucc) és a kis cső részét feltolod, majd a vizet belespricceled és ez kimossa a hüvelyt. nem fogom a barátom nővérének a hüvelyöblítőjét használni, amit ő már felnyomkodott. köszi
2010. jún. 23. 01:43
8/48 anonim válasza:
Uccsó vagyok.. Erre gondolsz?
9/48 anonim válasza:
hat bocsi, nekem a hüvelyöblitő az intim mosakodógélt takarja.. de amugy meg azt se értem, h miért kell kimosni a spermát..
10/48 A kérdező kommentje:
odaírták, hogy pasik? nem
gondolhatom, hogy lányok? igen
kösz
2010. jún. 23. 01:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!