Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
72. órás tabletta bevétele utánn volt aki terhes lett?
Vannak róla rémhírek, én nemtudok semmi ilyen esetről saját tapasztalatból. Kétszer vettem be, semmi gond nem lett. De persze tesztet mindenképpen csinálj 2-3 hét mulva!
De nyugi, ha időben bevetted akkor megúsztad :)
Sokan voltak akik terhesek lettek. Ettől nem leszel meddő, ha később akarsz majd babát, akkor lehet majd.
De gondolom nem erre voltál kíváncsi, csak te is lehetsz vagy 13 éves és magyarból most buktál meg.
Hogy terhes MARAD-e valaki, ennek is megvan a kockázata, de minden bele van írva a betegtájékoztatóba. Volt már rá példa, nem barhiból írják bele.
Gondolom fél, és mégtöbb tájékoztatást akar. Nem jelenti azt, hogy nem olvasta el a betegtájékoztatót. Ha csak kötekedni tudsz minek válaszolsz? Hihetetlen, hogy egyesekbe mennyi rosszindulat szorult!
(lett/maradt, nem nyevtani, hanem szövegértési "hiba", amibe szerinte én is bele estem volna. ennek ellenére nagyeséllyel műveltebb vagyok mint te.)
Ezért szép a magyar nyelv,mert sokféleképpen lehet értelmezni.A terhes maradt azt is jelentheti,hogy nem vetélt el.A kérdező esetében még nem beszélhetünk terhességről,így nincs miért azt mondani,maradt.Az pedig,hogy a 72 órás tabletta bevétele után terhes lett,szintén többértelmű.Lehet terhes 2 év múlva is és lehet terhes a tabletta után pár nappal,amikor megtörténik a (megtermékenyítés),ha még nem történt volna és a beágyazodás.Erre is mondhatjuk,hogy terhes lett,a tabletta ellenére.
Mindenesetre a kérdezőnek sem a maradt,sem a lett nem jelentene túl jót!
Kérdező: Elég kicsi az esélye annak,hogy nem hat a 72 órás.Nyugodj meg!Mindent megtettél,amit lehetett,most várnod kell és megnyugodnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!