Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Híg széklet, vagy hasmenés? Nem tudom eldönteni a különbséget. Lehet baj?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek már több mint fél éve. Eddig nem volt semmi problémám, de pár napja felmerült egy.
Este egyszeri, de nagy mennyiségű (olyan érzés, hogy kb semmi nem maradt bennem) hígabb (pépes állagúnak mondanám) széklet távozott belőlem két órával a tabi bevétele után. Nem tudtam eldönteni ez hasmenésnek számít-e, vagy a mennyisége árthatott e a tabinak. Mindezek elött két nappal volt szex. Ezután csak hétvégén és Szedem tovább a gyógyszert, viszont a biztonság kedvéért nem hagytam elmenni bennem a barátomat.
Szerintetek hasmenésnek számít a dolog, vagy nincsen semmi baj. Félek, hogy teherbe eshettem .
2018. szept. 16. 23:19
1/5 A kérdező kommentje:
Ja, és első héten tartok a szedéssel, ami szerintem lényeges.
2018. szept. 16. 23:23
2/5 anonim válasza:
Azért csak különbséget tudsz tenni egy szilárd kaki meg egy folyós fosás között... Gyanítom, ez utóbbi volt. 1 hétig védekezzetek máshogy. De mivel nem ment el benned, nem valószínű, hogy terhes lennél.
3/5 anonim válasza:
El tudod olvasni a tájékoztatót??
4/5 anonim válasza:
Ne aggódj velem is volt mar ilyen , ez egyszeri higabb szeklet meg akkor sincs baj ha tabi bevétele utan 2 oraval tortent hisz elofordul ilyen , ember vagy neha van hogy higabb a szeklet de ez nem hasmenes !! Nyugi ved a tabletta , foleg Hogy a párod nem ment el benned :) nimcs okod aggodni
5/5 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy mi lett végül? Én is hasonló cipöben járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!