Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet terhesség?
Szóval olyan fog. Gátlót szedek aminek a 4. Heti adagja placebo. Abból a placebóból felejtettem el egyet (nekem csak akkor tűnt fel, mikor az új levelet kezdtem és a kedd felirat szerdán következett)
Ez baj?
A placebo maradt ki ami amúgy is semmi de emiatt a rendeset kezdtem egy nappal később. Mit csináljak? Ez baj?
Könyörgöm, olvasd el a tájékoztatót! Mindig leírják benne, hogy mit tegyél ha kihagysz egy szemet. Többféle fogamzásgátló van, és mindegyik kicsit máshogy működik. Mivel fogalmunk sincs melyiket szeded, nem fogjuk jobban tudni mint a dobozba tett papír vagy a doki.
Egyébként a placeboban, ahogy a neve is mutatja nincs hatóanyag, tehát teljesen mindegy, hogy beveszed-e amíg a hormon tartalmúakat rendesen szeded. Ha egy nappal később kezded el, az bizony baj lehet, ha a szünet alatt szexeltél.
placebo = hatóanyag nélküli tabletta
Akár ki is dobhatod őket, nem muszáj beszedni. Most akkor végülis annyi nap szünetet tartottál, amennyit kellett? Tehát az 1. aktív tablettát akkor kezdted el szedni, amikor amúgy is kellett volna? Mert akkor nincs gáz, ugyanúgy védett vagy.
Nem teljesen
7 placebo volt
Abból hagytam ki egyet, amit másnap beszedtem, így csúszott az egész. Ezekszerint egy naplal később kezdtem a rózsaszínt ami mar rendes
Viszont abban a kemény egy napban lefeküdtünk ugyan, de a barátomnak nem sikerült elmennie (szerencsére) + a mensim után volt egyből amikor tudtommal még kevesebb az esélye.
Azóta pótoltam a kimaradt szemet és nem felejtettem el egyet sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!