Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Trombozis az esemeny utani tabletta 'mellekhatasa'?
Nem tudom, mennyire valoszinu hogy trombozist kaphatok, ha Ellaone esemenyutanit veszek be ugy hogy e honapban mar bevettem egy esemeny utani tablettat, ami escapelle volt...
Mindketszer kiszakadt a gumi, es ha nem eppen ovulaltam volna a megutobbi esetben, akkor nem is vennem be, de mivel pont kozepidos voltam, lehet be kene venni.
Elolvastam a tajekoztatot, ott nem volt errol szo, a trombozisrol.
Utananeztem neten, ahol sokan mondtak, hogy mivel nem osztrogen van benne, ezert nem valoszinu a trombozis.
Ket nogyogyaszt felhivtam, egyik szerint van ra esely (ha genetikailag persze mar a szervezet ki van ra teve - amit en nem tudok mert meg nem voltam ilyen fajta vizsgalaton) es a masik nogyogyasz azt mondta hogy csak nagy hormonloket es komolyabb bajom nem kene hogy legyen.
Lenyegeben ismet a neten tudakoznek, csak hogy van e valakinek tapasztalata ilyenben, hogy kettot vett be egy honapon belul?
Nem kell azt hazudnod, hogy kiszakadt a gumi, mert tegnap is kiírtál ezzel kapcsolatban egy kérdést. Jó tudom azért csinálod, hogy ne oltsunk le, mert megszakítással "védekeztél" másodjára, de ezzel csak a guminak csinálsz negítv reklámot ok nélkül, a sok tini meg inkább szedi a tabit, "mert a gumi úgyis kiszakad".
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__fogamzasgatlas__..
Mi írtuk, hogy ne vedd be, ennek ellenére még mindig itt kérdezgetsz. Mit vársz tőlünk? Itt nem nőgyógyászok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!