Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megegy esemeny utani?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megegy esemeny utani?

Figyelt kérdés

Itt a szitum:

10-en bevettem egy esemeny utanit felve attol hogy talan elszakadhatott valami.

El is menetem paranoiam miatt nogyogyaszhoz egyeb fogamzasgatlassal kapcsolatban, szeptemberben fel is helyezne a spiralt.

29-en megszakitasos modszerrel, ovszer nelkul (ezzel jelezve hogy elovaladek kerulhetett belem) kozosultem, ami onmagaban annyira nem lenne gaz, de utana jottem ra hogy azokban a napokban voltam kozepidos...

Tudtommal az esemeny utanit csak evente kb 3 szor lehet bevenni, es azt sem egy cikluson belul, ezert nem tudom mitevo legyek.

Az sem tudom, hogy ovulalas eseten hogyan hat az esemeny utani, de ha jol olvastam akkor a beagyazodast gatolja meg, nem pedig a peteerest. ugyhogy elmeletileg mukodie kene ha 72 oran belul beveszem. minel hamarabb annal jobb mondjuk

Nos a kerdes az, hogy inkabb vegyek be megegy adag hormont, tudva hogy mar 20 nappal ezelott bevettem, vagy kockaztassak es varjam meg hogy szeptemberben megjon e a menzeszem. Az eloso menzeszem, ugy hogy mar bevettem a tabit is rendszeres idoben jott meg, ahogy kellett volna... ugy latszik azt nem zavarta meg.

2018. aug. 30. 23:37
 1/8 anonim válasza:
100%
Semmi esetre sem javaslom még egy tabletta bevételét. Nagyon tönkre megy a hormonháztartásod. Így is lehet, hogy késni fog a tabletta miatt.
2018. aug. 30. 23:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"29-en megszakitasos modszerrel, ovszer nelkul (ezzel jelezve hogy elovaladek kerulhetett belem) kozosultem, ami onmagaban annyira nem lenne gaz"

Önmagában nem lenne gáz!? De gáz, mert az előváladéktól is terhes lehetsz "önmagában" is! Ha már be kellett venne egy eseményutánit, akkor hogy lehetsz ennyire felelőtlen, hogy megszakítással próbálkozol!?

Egyébként az első válaszolóval értek egyet. Egy újabb tabival szétcs*sztnéd szervezeted. Most csak az imádkozás marad hátra, de ez egy jó lecke lesz neked, hogy megtanuld mennyire fontos a megfelelő védekezés!

2018. aug. 31. 00:05
 3/8 he84 ***** válasza:
100%
Hát ne haragudj kérdező, de eléggé felelőtlen voltál, ha egy esemény utáni után megszakításosan szexeltél,... Vagy óvszert kellett volna, vagy rendszeres fogamzásgátló. De inkább az óvszer. Nem szabad 20 nap után bevenni még egy esemény utánit! Minél több idő telik el a 3 között, vagy ha nem kell évi 3, annál jobb. Ezentúl legyél felelősségteljes!
2018. aug. 31. 01:21
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Hát márpedig én bevennék még legalább 2 db-ot. Amit eddig fogalmazásgátlót bevettél az teljes mértékben hatni látszik de azért biztos ami biztos. Amikor végleg kipusztítottad azt a maradék nemzőképességet is a szervezetedből akkor nyugodhat meg a világ és aztán nyugottan összefekhetsz te is bármikor bárkivel. Mindenki csak jól jár. Miért ne?!
2018. aug. 31. 02:56
 5/8 A kérdező kommentje:

tenyleg nagyon hasznos az eliteles, foleg ilyen helyzetekben.. tisztaban vagyok azzal, hogy mi vedekezes, mi nem, azzal is hogy mennyire nagy hulyeseget csinaltam es a felelosseg hianyarol is

viszont mindemellett nem akarok terhes maradni, hisz meg tul fiatal vagyok egy gyerekhez. es ha mar a felelosseg,nem tartom azt sem feleossegteljesnek hogy hagyjam megfoganni, legyek terhes, es ne tudjak mindent biztositani neki ami kell hogy egeszseges legyen... es momentan illetve a kovetkezo par evig biztosan nem tudom ezt megtenni.

ugyhogy ha valaki megis megosztana meg ezek utan is a velemenyet, remelem ezeket olvasva tud hasznos tanacsot adni.

bar szerintem elszaladok vagy ugyeletre, vagy patikaba

2018. aug. 31. 12:48
 6/8 he84 ***** válasza:
100%
Én nem akartalak leszólni kérdező, bántani se, ám igenis sajnos felelőtlen voltál. Nem értem, ha egyszer már be kellett venned egy esemény utánit, utána miért megszakításossal csináltátok? Ezt nem lehet megérteni és ez a felelőtlen, hogy már volt baj, de mégis veszélyesen csináltátok utána. Ha annyira tudod, mi a felelősség és mi a jó védekezés, akkor miért nem csináltátok helyette óvszerrel? Ebből nem úgy tűnik, hogy tudnád a felelősséget főleg nem a jó védekezést, már bocsi. És nem szabad 20 nap után még egy esemény utánit bevenni, mert nagy eséllyel tönkretehet. Ha újra történt baleset egy esemény utáni után, akkor ha valóban nem akarsz, nem tudsz gyereket vállalni, akkor abortusz kell.
2018. aug. 31. 15:11
 7/8 anonim ***** válasza:
91%

10-en bevettem egy esemeny utanit felve attol hogy talan elszakadhatott valami.

Mégis mi valami szakadhatott el talán? Most akkor szétrobbant az a rossebes gumi vagy sem?

2018. aug. 31. 22:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"tenyleg nagyon hasznos az eliteles, foleg ilyen helyzetekben.. tisztaban vagyok azzal, hogy mi vedekezes, mi nem, azzal is hogy mennyire nagy hulyeseget csinaltam es a felelosseg hianyarol is"

Szerintem meg baromira nem vagy tisztában semmivel sem. :) Nekem is kellett esemény utánit bevennem még június elején, de utána úgy figyeltünk a védekezésre a barátommal mint a kisangyal, szex közben is kérdezgettem tőle, hogy érez-e valami furcsát és többször is megnéztük a gumit, hogy minden rendben-e vele.

Egyenes leszek. Megérdemeled a sorsod. Ha ennyire buták vagytok mindketten, hogy megszakításos módszerrel szexeltek, önmagában is elítéllek titeket, de így, hogy ráadásul, előtte esemény utánit vettél be, és tudtad, hogy ilyen sűrűn nem lehet, még id*ótábbak vagytok. :)

Hiába vagy fiatal, hiába kívántátok egymást, baromira nem érdekel. Akik ennyire buták azok megérdemlik a sorsukat.

2018. szept. 1. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!