Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátlótól csak az első hónapokban lesz feszes és nagyobb a mell? Utánna újra visszanyeri a régi formáját?
Figyelt kérdés
2018. aug. 28. 10:04
11/14 anonim válasza:
Nem 2-3 kosárral lett nagyobb:D 75B lett és A-t hordtam előtte
12/14 anonim válasza:
Nem igazán lehet előre megmondani, kire hogy hat.
Nekem az első kb. két hónapban duzzadt volt és fájt a mellem, kb. mint azelőtt menzeszt megelőzően.
Utána a fájdalom elmúlt, de egy nagyon picit teltebbek maradtak (mondom, kb. annyira, mint előtte vérzés előtt). Nem kosárnyi különbség van közte, csak egyszerűen teltebb. Valószínűleg ha abbahagyom egyszer, visszalappad az eredeti méretre.
13/14 anonim válasza:
Három éve szedem Cről D-re állt át a cickóm. Még anno édesanya is így reagált a gyógyszerre csak ő drasztikusan lefogyott töle ezért abba hagyta. Én isfostam hogy csontvázra fogyaszt szerencsémre 5kilo ment le csak.
21/n
14/14 anonim válasza:
A női mell 25 éves korig is nőhet, attól függ mikor kezdődött a puberánskor.
Szóval nem a tablettától nőnek a melleid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!