Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nagy baj az óvszer?
Figyelt kérdés
Tinderen lebeszéltük egy sráccal a talit, de azért rákérdeztem az óvszerre. Annyit irt, hogy fujj és azota semmi. Komolyan ekkora probléma? Az egy dolog, hogy fogamzásgátlás, de nemi betegségek is léteznek.2018. aug. 23. 19:22
1/10 anonim válasza:
A srác idióta. Örülj, hogy nem szex előtt kezdett el finnyákolni!
2/10 anonim válasza:
Ha nem képes gumit húzni, jobb is, hogy nem válaszol. 18/F
3/10 anonim válasza:
Ez a minimum,van egészen vékony,a fiú észre sem veszi,hogy rajta van.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor csak ő kivételesen bunkó. Valószínűleg jobban jártam :)
2018. aug. 23. 19:27
5/10 anonim válasza:
Lehet arra gondolt, hogy esetleg valami nemi betegséged van... De még így is szánalmas, gyerekes reakció. Sok mindenről nem maradtál le, valószínűleg az ágyban is így teljesített volna ("fujj").
6/10 anonim válasza:
hatalmas észlény lehet a csávó. én a helyedben csak örülnék, hogy nem kerültem vele semmiféle kapcsolatba. azért ne add ennyire le a szintet..... lány/nőként bármikor válogathatsz a partnerek közül, ha mindenképp alkalmi szexre mész. nincs azzal baj, de azért szerintem ne feküdj bárkivel össze, mert az ilyen nem érdemli meg. 20/N
7/10 A kérdező kommentje:
Vele ezek után már totál esélytelen bármi is.
Komolyan nem értem az ilyesmit.
Gondolom a szex gumiban rosszabb, mintha nincs szex.
2018. aug. 23. 19:36
8/10 anonim válasza:
Hagyd. Replás suttyókkal ne akarj közösülni. Meg orálozni se, mert úgy is elkapható csomó minden! Csak ezt már annyira nem hangoztatja senki, mert tisztára prűdek a "szakemberek" is.
9/10 anonim válasza:
Jobb is, hogy még a találka előtt kibukott ez, ennek a gyíknak egyszer le fog esni a farka valami betegségtől.
10/10 anonim válasza:
Soha nem mennék bele alkalmiba gumi nélkül, ez alap. Nem is értem, egyes pasik ezt hogyan képzelik? Ők egy kicsit sem tartanak a nemi betegségektől? Örülj neki, hogy eltűnt, vele sem lesz már problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!