Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Symiciáról tapasztalatok?
Sziasztok. Kb az első levél felénél járok, de már most tapasztalom a negatív hatásait. Pattanások, barna folyás, rossz kedv, gyengeség...
Először nem akartam erre fogni, de többen is mondták a környezetemben, meg akik ismernek, hogy szerintük a tablettától vagyok ilyen. A nőgyógyászom szerint meg kell várni a 3 hónapos időszakot amíg beáll. De ha addig ez lesz nem tudom megéri-e...
Gumi helyett szerettem volna, én is és a barátom is, mert hát azt hittük így egyszerűbb... de kezdem úgy gondolni, hogy az óvszer volt a könnyebb és jobb megoldás. Még rendesen védekezünk azzal is, így terhesség biztosan nem áll fent.
Aki már huzamosabb ideje szedi annak mi a tapasztalata? Volt nálatok is ilyen mint nálam? Elmúlt? És mennyi idő után?
24N
Fél évig szedtem, fájt tőle a fejem, köztes vérzéseim voltak, hányingerem volt tőle és egy picit híztam is, de az mástól is lehetett.
Én abbahagytam.
gondolom valakinek beválik valakinek nem
3-as válaszoló: az elején se volt gondod vele? mióta szeded?
Nem zabáltam te gyökér.
Veled ellentétben én odafigyelek az alakomra. És nem zabálok hanem eszek. Ahogy te is.
Inkább a stressz miatt hízhattam kicsit.
Amúgy qurvára szőke lehetsz, ha azt hiszed hogy azért mert neked semmi bajod nem volt tőle, másoknak sincs baja tőle.
És de, a fejfájás amiatt volt. Soha nem voltam fejfájós típus. Máskor is voltam stresszes, és elismerem olyankor hízok egy kicsit, ezért lehet hogy azt nem a gyógyszer okozta. De sose fájt a fejem.
Bevettem a gyógyszert, egyből elkezdett fájni a fejem és jó pár órán keresztül fájt, aztán másnap megint detto ugyanakkor, ez volt fél éven keresztül. Láss csodát, miután abbahagytam a gyógyszert, elmúlt a fejfájás. Ennyit erről.
Mielőtt okoskodsz, gondolkodj el, hogy talán nem mindig van neked igazad.
Én kb már 4-5éve szedem 3as voltam!!
Aha stressz miatt hízni!! Rossz kifogás ,akkor így mondom egyél kevesebbet!! Ha mindenki hízna a stressz miatt mindenki olyan kövér lenne ,mint a ház...erről ennyit! Kamuzz mást mi miatt híztál
Hogy te mekkora seggarc vagy bzdmeg...
Egyből befognád a pofádat ha látnád az alakomat :D
45 kiló vagyok ember...A kis hízás max 3 kilót jelent. És igen, a stressz miatt, tudod ilyen is van. De úgy tűnik megint azt hiszed csak az lehet igaz amit te annak hiszel :)
Ki nem szarja le hogy meddig szedted ezt a szart?
Neked is másképp működik a tested és nekem is. Pont.
Tovább nem vitatkozom hülyékkel, ha ebből nem érted meg hogy talán el kéne gondolkodnod hogy nem mindig neked van igazad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!