Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetséges, hogy a kimaradt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy a kimaradt gyógyszer szemek miatt van? :S

Figyelt kérdés
Egyik este véletlenül elfelejtettem bevenni a gyógyszerem. ez nem is annyira nagy baj,mert máskor is történt ilyen véletlen, és nem volt gondom belöle. Másnap bevettem, de aztán elutaztunk egy éjszakára, és a gyógyszert itthon hagytam,vagyis két szemet hagytam ki, de köztük egyet bevettem. Most pecsételős vérzésem van, kis foltokban! Lehetséges hogy azért van mert 2 szemet is elfelejtettem bevenni, és összezavart? Köszönöm előre is, csak normális hozzászólásokat várok! Köszi a segitséget!
2010. jún. 20. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
attól függ, a tablettaszedés hányadik hetében történt?
2010. jún. 20. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy e miatt van, de én azért biztonságból felhívnám a nőgyógyászom. Bár szerintem semmi gond nincs!
2010. jún. 20. 21:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha egy szemet is kihagysz (nem pótolod 12 órán belül), akkor már összezavarodhat a ciklusod. Két szemnél ez már szinte biztos.

Remélem, akció nem volt ebben a hónapban?

2010. jún. 20. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:
igen a kihagyott szemek miatt van (ez is jelzi, hogy jelentősen csökkent a védelem). Ha esetleg szeretkeztetek ebben a hónapban, akkor már most jó ha bekészülsz egy terhesteszttel, mert eléggé megvan a babára az esélyed.
2010. jún. 21. 07:54
 5/5 A kérdező kommentje:
voltunk együtt, de mi a gyógyszer szedése mellett is mindig megszakításost használunk! Ugyhogy tuti nincs semmi baj!Köszi a válaszokat!
2010. jún. 21. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!