Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy, minden nap van van egy kis vérezgetés pedig a menstruációm már 2 hete elmúlt? Mercilont szedek!
Figyelt kérdés
Ebben a ciklusban kezdtem el szedni a Mercilont, a menstruáció első napján, már csak egy heti adag van belőle. Már azt hittem elmúlt amikor ma megint volt ( házasélet után). Nem lenne jó a gyógyszer? Írassak fel másikat???2008. nov. 3. 07:58
1/4 anonim válasza:
Nem, ez így már nem okés. A tabi miatt lehet, mindenféleképpen ki kell próbálni másikat!!
2/4 anonim válasza:
Ha folyamatos vérzésed van, akkor menj el a dokihoz, ő megállapítja, hogy a tabi miatt van e, ha igen ír fel neked másikat, vagy azt mondja ne szedd. Menj el az orvosodhoz.
3/4 anonim válasza:
Az első 3 hónapban ez teljesen normális! Még szokja a szervezeted a tablettát! Felesleges lenne már most lecserélni, mert nagy valószínűséggel a 2 hónapra el fog múlni!
4/4 anonim válasza:
Szia
Nekem pont ez a problémám volt és hasonló tanácsot kaptam mint az uccsó válaszoló adott...helyesen döntöttem mert elmúlott a következő mensim után..
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!