Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlót szedek (Dienill...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlót szedek (Dienille) már 9 hónapja!?

Figyelt kérdés

Most is rendesen megjött a vérzésem, de amióta szedem a bogyót a vérzésem is kevesebb (ezt tudom h normális) viszont most még a kevésnél is kevesebb jött!

Szerintetek ez normális?Esetleg v.mi tapasztalat?

2010. jún. 20. 19:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ennek inkább örülnék. :)
2010. jún. 20. 19:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Különösebben engem sem zavar csak arra vagyok kíváncsi h más is tapasztalt-e ilyet! :)

Amit még a kérdésnél kihagytam az az h egy szem kimaradt a második héten de utána volt kiegészítő védekezés szóval terhes elvileg nem lehetek!

m talán ez is befolyásolhatja a vérzést?!

2010. jún. 20. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:
menj el egy dokihoz vagy webdoki...de mindenképpen szakembertől kérdezd meg,nehogy baj legyen :/
2010. jún. 20. 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:
nem hiszem h gond lenne, nekem is van olyan hónap, amikor kicsit enyhébb a vérzésem a megszokottnál.főleg akkor esett meg, ha egyet elfelejtettem bevenni, vagy késtem az időponttal.terhes nem lehetsz úgysem, szóval ne parázz, és örülj h megjött
2010. jún. 20. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!