Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esemény utáni tabletta, hatásos?
Sziasztok! 18 éves vagyok ,iskolába járok , pénteken este a barátommal.nemi kapcsolat során sajnos kiszakadt a gumink (eddig még soha nem történt ilyen). Szombaton és vasárnap nem volt orvos , anya azt mondta hétfőn reggel még nem lesz gond a 72 órás esemény utáni tabletta mellett. 2 szemes tablettát írt az orvos , de a másodikat az első tabletta bevétele után 12 órával kell bevenni , viszont az túlesik a 72 órán. Bevehetem 12 órán belül is?
Menstruáltam , mikor kiszakadt a gumink. Mennyire valószínű , hogy terhes leszek?
Menstruáltál.
Beléd se élvezett.
Erre te mi a francnak veszel be hormonbombát? Főleg 2 nappal a szex után... Minél később veszed be, annál kevésbé hat. Kb az esetek 80%-ában hatásos. De te feleslegesen cseszed szét a hormonjaidat vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!