Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most mi történik? Többi lent

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi történik? Többi lent

Figyelt kérdés

Volina tablettát szedek,most hagytam abba nemrég az első levelet...megvolt a 7napos szünet,kb a 7napból a 3-4. napon elkezdtem vérezni,és fájt a hasam..aztán csütörtökön el kellett kezdenem a következő levelet..és meg is kellett volna jönnie,de azóta semmi,fáj a hasam de nincs semmi előjele.. ugye nem lehetek terhes? mindig pontosan szedtem.

Meg annak már lenne előjele..hiszen több mint 2hete voltunk együtt..

kérlek segitsetek

2010. jún. 20. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Most az történik, hogy mindenki elolvassa a hülye kérdésed
2010. jún. 20. 16:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem értelek! Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor a 7napos szünetben kell megjönnie. Neked meg is jött, azt írtad. Akkor nem értem mi a probléma...
2010. jún. 20. 16:10
 3/7 anonim ***** válasza:

neee ez a kérdés most komoly? te nem vagy elég érett sem a szexhez, sem a fogamzásgátló szedéséhez, hogyha ezt nem tudod..talán mielőtt elkezded bombázni a tested hormonnal, olvasd el a használati utasitást!

A fogamzásgátló tablettát 21 napig szeded, ezt 7 napos szünet követi, ebben a hét napban jelentkezik a megvonásos vérzés (nem menstruáció, megvonásos vérzés) a 8-dik napon ujra kezded a második levelet, és a 7 napos szünetben megint megjön. a 21 nap közben nem kell semminek megjönnie.

remélem segitettem...legközelebb ha valamit elkezdesz szedni olvasd el hogyan is kell..

2010. jún. 20. 16:17
 4/7 A kérdező kommentje:

elolvastam,de mivel most kezdtem el gyógyszert szedni,ezért vannak olyan dolgok,amik nincsenek leirva. amugymeg lehet nemvolt érthető,de nekem 23 napra jött meg a vérzésem?

az megvonásos vérzés,nem menzesz,ez a gyógyszer elvileg 28napra állitja be,és mikor elkezdem a köv levelet akkor kell megjönnie..mind1

2010. jún. 20. 16:24
 5/7 anonim ***** válasza:
a 7 napos szünetben kell megjönnie. nem amikor elkezded a következő levelet...
2010. jún. 20. 16:32
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat..remélem nincs probléma..
2010. jún. 20. 16:39
 7/7 anonim ***** válasza:
a hosszú szöveges vagyok..szerintem elég értelmesen elmondtam hogy ha gyógyszert szedsz, nincs mentruáció! nem? csak megvonásos vérzés van, ami a 7 napos szünetben bármikor megjöhet, első napon és 5diken egyaránt. 28dik napon nincs menstruáció, akkor kezded az uj levelet. általában a 7 napos szünetekben mindig ugyanazon a napon fog megjönni hosszú távú szedés során, sőt ha mindig pontosan veszed be (mondjuk este 9-kor minden nap) akkor órára is mindig stimmelni fog az hogy mikor jön meg.
2010. jún. 22. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!