Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire biztonságos? Mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire biztonságos? Mennyire bízhatunk benne?

Figyelt kérdés
Barátnőm 16 éves, (én 18) és most kezd el fogamzásgátlót szedni. Mennyi idő kell ahoz, hogy normálisan hasson? Illetve mennyire biztonságos? Csinálhatjuk majd gumi nélkül, és beleélvezhetek?
2010. jún. 20. 12:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem pár hét után el lehet kezdeni. Miért ne élvezhetnél bele? A fogamzásgátló egyik lényege pont ez, hogy beleélvezhess. Százszor jobb, mint gumival... neked is és a párodnak is.
2010. jún. 20. 13:04
 2/5 anonim ***** válasza:
A tájékoztatójában minden le van írva. Ha a menstruációja első napján kezdi el szedni, akkor akár már egy hét múlva is szeretkezhettek védekezés nélkül. Ha bármikor máskor, akkor kb egy hónap. Abszolút megbízható, ha rendesen szedi, viszont hogy ha ő nem parázós fajta, kérd meg mindig szóljon, hogy ha késve vette be, hasmenése volt, hányt a bevételt követően, esetleg teljesen el is feledkezett róla. Bármelyik előfordulhat, és ez nem feltétlenül az ő hibája, tehát állj mindig mellette, és ilyenkor használjatok gumit legalább 1 hétig! Ha követ mindent, amit a tájékoztatóban írnak, akkor nem lesz semmi baj, és amennyiben engedi, nyugodtan bele is élvezhetsz!
2010. jún. 20. 13:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. jún. 20. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:
én már több,mint 2éve szedem és még nem történt baleset:).szval nyugodtan bízzatok benne.
2010. jún. 24. 17:23
 5/5 anonim válasza:
Én is most kezdem el szedni,és azt mondta a nőgyógyász,hogy 1HÓNAPig még védekezzünk,addigra fejti ki hatását!!!
2010. jún. 24. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!