Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha áttérek egyik fogamzásgátlóról a másikra, akkor folyamatosan védve vagyok?
"Hát nekem olyan volt a menzeszem hogy néha hónapokig késett, és kiderült hogy egy egy 9 mm-s úgy mond ,,ciszta zacskók” voltak a petéimen amire felírta a Belara f.gátlót."
A ciszta nem a petékben van. Erre nem szabadna fogamzásgátlót szedni.
"A pattanásaim szinte teljesen eltüntek, a menzeszem teljes mértékben (vagyis az elvonásos vérzés) kiszámítható és pontos lett."
Nyilván, mivel mű hormonok irányítják a szervezetedet. Nincs menstruációd, csak megvonásos vérzésed, amit a bevitt hormonok irányítanak. Ha abbahagyod, minden ugyanolyan szr lesz, mint előtte, mert (ahogy más is írta) ez csak tüneti kezelés.
"És mivel tényleg fogamzásgátlóról van szó, összekötöttem a kellemeset a hasznossal, és ezzel is minél jobban próbálok nem teherbe esni, ha már tényleg kézzel lábbal védekezünk .. 😂 szóval így..."
Ez mind szép és jó, de ha majd teherbe akarsz esni, hátrányt jelenthet, hogy nem lett időben RENDESEN (nem mű hormonokkal) kikezelve a sok-sok cisztád.
Egyébként én a szünetben és az 1. héten használnék kiegészítő védekezést.
Nem én találtam ki..azért szedeti velem a tablettákat az orvosom, mert mondta hogyha nem kapjuk el idöben, még meddö is lehetek...
Köszi a választ egyébként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!