Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kell beleegyezés? Vagy hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell beleegyezés? Vagy hogy van ez?

Figyelt kérdés
nemmultam még el 18 de fogamzás gátló tablettát szeretnék feliratni. édesanyámat nemszeretném ebbe belevenni, nálunk a szerelem/sex téma nem a legkellemesebb, pénzem megvanrá szval csak érdekel e h 18alatt kell e vmi szülői beleegyezés? am a vérvizsgálat után kb mennyi idő mulva van eredmény, írják fel a gyógyszert?
2010. jún. 18. 22:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem valószínű a vérvizsgálat. Nekem sem csináltak, sőt, olvastam már itt több helyet hogy sokaknak nem volt.

Elmehetsz szülő nélkül is, de mégis hány éves vagy? Mert ha 14-15, akkor ÖNNEK AZT NEM AJÁNLOM.

2010. jún. 18. 22:33
 2/7 anonim ***** válasza:
attól függ mennyi vagy
2010. jún. 18. 22:38
 3/7 A kérdező kommentje:
17vagyok.
2010. jún. 18. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:

alapos nőgyógyász igenis csinál vérvizsgálatot....én is rühellem, és ájulsó is vagyok, de nagyobb dolog múlik rajta egy kis tűszúrásnál, szerintem, ha nem csinál, ne is írattasd fel vele....am nekem anno 1 hét sem volt, a Heim Pálban voltam, mert én is 17 voltam, van ott egy nagyon kedves, figyelmes doktornő

jah, és nem kell beleegyezés, és úgy, mint általában az orvost köti a titoktartás

2010. jún. 18. 22:42
 5/7 A kérdező kommentje:
én nem a vérvételtől tartok leginkább mert egyéb betegségem miatt már többször voltam vérvételen, hanem tartok az egész vizsgálattól, félek hogy a doki (nemmagán doki) nemlesz megértő vagy ilyesmi. am köszönöm a válaszokat :)
2010. jún. 18. 22:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Abból él, hogy megértő. És nem kell szülői beleegyezés. Menj el szépen a dokidhoz és irasd fel.
2010. jún. 18. 23:17
 7/7 anonim ***** válasza:
ha nem megértő a doki, akkor keress másikat, még meg nem találod a megfelelőt, aki kedves, és akihez nem rettegve mész, mert, ha bogyót szedsz, úgyis sűrűn kell látogatnod. vérvizsgálatot pedig legtöbb nem csinál, sőt sok vizsgálatot sem, nekem pl. 1 perc volt a feliratás. bár, írtad, hogy van valami betegséged, azt említsd meg neki, hátha van köze a tablettához, hogy milyet szedhetsz, milyet nem. egyébként emg szerintem nem kell beleegyés ennyi idősen már a szülőtől.
2010. jún. 20. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!