Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem fogamzásgátlót szedni ha trombózis veszélyem van?
Ha trombózist kapsz, valsz. életed végéig szedheted a csodálatos syncumar nevű vérhígítót, aminek a hatását befolyásolja a kajálás és rengeteget kell vele laborba járni eleinte, hogy beállítsák a szintedet. Emellett beruházhatsz néhány kompressziós harisnyára, ami csodálatos viselet nyári negyven fokban. A vérhígítótól nekem 10 napos, disznóölés-szerű menstruációm lett. De nálam szerencsére nem áll fenn genetikai tényező, nincs Leidenem, egyszerűen a fogamzásgátló miatt kaptam trombózist, így fél év után elhagyhattam a vérhígítót.
Ha lenne kedved még fogamzásgátlóval kísérletezgetni, leírok pár adalékot, ami engem is érint:
- Terhesség alatt végig szurkálhatom a hasam vérhígítóval, szülésnél könnyebben elvérezhetek
- Eltöröm valamim, gipszelni kell, jöhet a hasba szuri hónapokig
- Szeretnék valahova elrepülni, hasba szuri
Trombózissal kb. másfél hetet voltam kórházban, hatalmas mákomra megúsztam a béltükrözést, így csak rengeteg ultrahang és nőgyógy vizsgálaton kellett részt vennem. Évek óta poszttrombotikus szindrómám van és fáj a lábam, ahol tönkretette a keringést a vérrög.
Remélem, meggyőztelek róla, hogy érdemes felhagyni a hormonokkal való kísérletezéssel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!