Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettegem a terhességtől védekezés mellett. Ez normális?
18 éves vagyok, 1 hónapja feküdtem le először a barátommal, ő vette el a szüzességem.
Iszonyatosan rettegem attól, hogy bármikor teherbe eshetem.
Gumióvszerrel védekezünk, de ugye semmi sem ad 100%-os védelmet.
Hogyan nyugodhatnék meg? Más is volt már így?
Félek, hogy ez a rettegés tönkreteszi majd az együttléteket is.
A NORMÁLIS válaszokat előre is köszönöm!
Kezdj el gyógyszert szedni, akkor nem kell aggódnod.
Szerintem normális, hogy aggódsz. Sok okod nincs, ha jól használjátok, de jobb biztosra menni.
Majdnem 40 éves vagyok, van két gyerekem és olyannyira nem szeretnék többet, hogy szedek foggátlót, gumit is használunk, mégis szükségét érzem havonta,2 havonta terhességi tesztet csinálni :(
Tudom, hogy ez nem normális, igyekszem leszokni róla...
A szexet ez nem befolyásolja, mert akkor nem gondolok erre, meg az elmém ép része tudja, hogy nem leszek terhes :) Javaslom te is tudatosíts magadban és ha el nem is múlik, de legalább rettegni nem fogsz.
Köszönöm a válaszaitokat! :)
Fogamzásgátlót semmiképp sem szeretnék szedni, ahogyan a #2-es is írta, én attól ugyanúgy paráznék.:D
Meg azért guminál észre lehet venni, ha kiszakad, és akkor lehet bevenni esemény utánit. De a bogyó mellett csak később derül ki, ha baj van.
Szerintem a mai fogamzásgátlók vannak annyira biztonságosak már, hogy semmilyen haláleset se semmi nem történik. Ha bármi panaszod lenne mellette, akkor pedig csak felkeresed az orvosod aki felírta és ír egy másikat. Fogamzásgátló mellett óvszer használata szinte teljesen 100%-ban védelmet ad.
Viszont ha tényleg elzárkózol a gyógyszertől, akkor keressetek valami más terhesség elleni módszert.
Itt megtalálod a legtöbb módszert, és nőgyógyásszal konzultálva már teljesen biztosra mehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!