Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy kimaradjon a megvonásos vérzés fogamzásgótló váltás miatt?
Júniusban fogamzásgátló tablettát váltottam, Yadine-ról Jangee-ra. Ahogy bevettem az utolsó szemet vasárnap a Yadine-ból, szünet nélkül, hétfőn elkezdtem szedni a Jangee-t. (A betegtájékoztató szerint jártam el, ha jól értelmeztem az ott leírtakat.) Tehát akkor nem volt megvonásos vérzésem, mert folyamatosan szedtem a tablettát, mindig pontosan, a szokott időben. Július 8-án vettem be az utolsó tablettát az első levélből, tehát ez már az 5. tablettamentes napom, de még mindig nem jött meg a megvonásos vérzésem. Korábban mindig a 4. napon kezdődött. Kicsit aggódok, mert voltam együtt a párommal a Jangee szedésének második felében.
Van valakinek hasonló tapasztalata? Ez normális lehet, vagy aggódjak a teherbeesés miatt? Mi van olyankor, ha egyáltalán nem jelentkezik vérzésem ezen a héten? Hétfőn el kéne kezdenem a második levelet...
A válaszokat előre is köszönöm!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Ma este kell elkezdenem a következő levelet. Szombaton minimális barnázást észleltem (1 vékony tisztasági betét bőven elég volt hozzá), de más nem volt... Csütörtök, péntek, szombat éreztem a "hamarosan megjön" érzést, de semmi.:(
Sziasztok! Csak egy kis helyzetjelentés, hátha valakinek hasonló gondja van, mint amilyen nekem volt:
A következő gyógyszermentes hetemen a korábban szokásos időpontban elkezdődött a megvonásos vérzésem. :) Úgy tűnik a váltás utáni hónapban voltak összezavarodva a hormonjaim.
Egyébként nagy aggodalmamban (miután itt feltettem a kérdést), felhívtam a nőgyógyászomat, aki azt mondta, hogy már túl is voltam "védve", úgyhogy biztosan nem lehet semmi baj. Azért még így sem voltam nyugodt, de miután menetrendszerűen elkezdődött aminek el kellett, nagy kő esett le a szívemről. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!