Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a jobb fogamzasgatlo eszkoz? Mit tegyek? Tobbi lent.
Szájba nyomasátok a dolgot!
Tuti fogamzásgátló!
Én is pajzsmirigybeteg vagyok, és simán szedhetem a fogamzásgátlót, nem ugyanazok a hormonok játszanak.
Negyedik éve szedek gyógyszert és nem lettem terhes.
Ha mindig egy időben szeded, nem felejted el bevenni, és elolvasol minden gyógyszer betegtájékoztatóját amit be akarsz venni (hogy gyengíti-e a hatását mint pl a legtöbb antibiotikum), akkor nem lehetsz terhes.
Bizony, szerintem az emberek 90%-a nem olvassal el a használati útmutatót a gyógyszerekhez megszokásból, mert úgy gondolják hogy ha az orvos felírta akkor biztosan jó. Persze hogy jó, csak a háziorvos ha felír antibiotikumot nem biztos hogy rékérdez, szedsz e tablettát. Gyógyszer mellett nem esel teherbe ha minden nap nagyjából ugyan abban az időben veszed be. Nálam 2-3 óra eltérés volt a legtöbb eddig, este 10 helyett hajnali 1 körül vettem be mert otthon felejtettem a gyógyszert és akkor értem haza, de nem lett semmi baj.
Én nagyon féltem a szedésétől, mert nagyon nagyon parázok a nem kívánt terhességtől. Én alapjában azért kezdtem szedni, mert a hormonjaim folyton szórakoztak velem, kimaradt a menstruációm máskor meg késett 8-9 napot. Így nem lehet szexuális életet élni 18 évesen, mert hiába az óvszer, szétvetett az ideg hogy ugyan nem e baba van a dologban. Egyébként én Volinát szedek, 31 kg-t fogytam mióta ezt eszem, ugyanis teljesen helyrerakott bennem mindent, most elértem azt a súlyt amit már rég kellett volna. (172 cm vagyok és ehhez 62kg).- A nőgyógyászom többek közt ezért is ezt írta fel-
Ja, és nem is lettem terhes azóta. Bár első 3 hónapban óvszerrel is védekeztünk mert egyszerűen féltem. Pedig 3 éves stabil párkapcsolatom volt!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!