Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlónál akkor hogy van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlónál akkor hogy van?

Figyelt kérdés
A fogamzásgátló tablettát nem mindig ugyanabban az időben szoktam bevenne mondjuk csak ilyen egy órás elcsúszások vannak, de egyik oldalon olvastam, hogy az se szerencsés (és ezt állítólag egy orvos mondta)...ti hogy szoktátok bevenni?? és bocsánat, ha már van ilyen kérdés köszi a válaszokat
2010. jún. 17. 23:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van, hogy 3-4 órás késéssel, vagy egy órával előbb veszem be. Igaz még nem szex miatt szedem, és csak most kezdtem. Nem hiszem, hogy 1-2óra sokat jelentene, csak a 12 órában legyél benne.
2010. jún. 17. 23:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nem, ez nem gond..
2010. jún. 17. 23:32
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi, hogy máris válaszoltál:) igen abban benne szoktam lenni, csak az a hülye cikk beparáztatott :/ ...
2010. jún. 17. 23:33
 4/9 anonim ***** válasza:
a neten sok marhasag van.. :)
2010. jún. 17. 23:41
 5/9 A kérdező kommentje:
igazad van xD:) köszi mindenkinek
2010. jún. 17. 23:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is kicsit össze-vissza szedem de pár óra ingadozás nem gond. A 12 órákat azért ne rendszeresítsd :D
2010. jún. 17. 23:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem nőgyógyász mondta, hogy 1-2 óra csúszás akár minden nap belefér, csak a 12 órán kell belül maradni.
2010. jún. 18. 07:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Én azért szedem majdnem percre pontosan, mert be van állítva a telefonom, és ha csörög, rögtön beveszem, mert később elfelejteném. Szóval így nemnagyon tudok csúszkálni, de előfordult hogy nem voltam akkor otthon, v ilyesmi, és később vettem be 1 órával mondjuk, ez bőven belefér.
2010. jún. 18. 10:15
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat (:
2010. jún. 22. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!