Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek fogamzásgátlót szedni (? )
Nem akarok elhinni, hogy nem tud gumiban dugni. Ez egy kifogás, ami miatt neked kell(ene) mérgezni magad, hogy neki legyen kényelmes. Ne verje ki egy hétig. Hidd el, akkor menni fog a szex gumiban.
Ha nem akarsz fogamzásgátlót szedni, ne szedd. Nem kötelező. A te döntésed.
Így van, ez csak ócska kifogás a részéről! Ő az első kapcsolatod, nyilván úgy gondolja ezzel beetethet, mert fiatal, tapasztalan és nagyon szerelmes vagy!
Ne hagyd magad! Ha te nem akarsz fog.gátlót szedni (jogosan), akkor ne szedd!
Ha annyira nagy a szerelem, akkor ő is azon van, hogy ne mérgezd a szervezeted fölöslegesen, nem? Azon kéne lennie, hogy valahogy "rá/visszaszokjon" a gumira.
"Régebben érte ugyanez a kudarc, azóta nem megy neki."
Ergo volt, amikor ment neki? Akkor nagyon gyorsan emberelje meg magát! Szerinted minden volt barátnője eltűrte neki az óvszerundort? Ugyan már!
Állj a sarkadra! Neki könnyű, nem ő viszi a bőrét a vásárra! Lehet, hogy ő már régen nem lesz, mikor te a fog.gátló utóhatásait fogod nyögni!
Egyet jegyezz meg: sose helyezd egy férfi igényét az egészséged elé!
férfiként és biokémiához valamit értőként írom, hogy én soha nem szerettem ha a párom bogyót szed. Elég érzékeny a hormonális egyensúly, nem kell abba plusz beleavatkozni.
#6-osnak részben igaza van abban, hogy a gumi felhúzása lehet közös erotikus dolog, és valamelyik korábbi hozzászóló tippjében is van valami, hogy a srác tartson némi önmegtartóztatást aktus előtt.
Tudom undorító gumi íze van, de hozzászoktatásként próbálkozhattok gumiban orálozni, vagy gumiban kézzel ingerelni. Csak, hogy szokja az érzést.
Lehet, hogy kemény munka lesz mindkettőtöknek, de ha a srácnak fontos a Te egészséged akkor ebbe bele kell mennie, és Neked is segítően és megértően kell hozzáállni, de nem a saját rovásodra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!