Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van okom aggódni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom aggódni?

Figyelt kérdés

Egy levelet már beszedtem a Symiciából, de a szünetben hosszú, erős vérzésem volt. Gondolom hatott, vagy “érzékelte” a szervezetem mert az első hónapban pecsételtem végig. Vérzés elmúlásával ez is megszűnt. Második levél 6. szeménél járok. Ma szexeltünk, barátom elment gumiba, de még folytatni akartuk, úgyhogy folytattuk.

Igazából az van a tájékoztatóban, hogy az első szemtől hat, a doki meg mondta hogy várjuk meg az első levelet, én csak az erős vérzés miatt aggódom. De nem olvastam sehol hogy erős vérzéstől gond lenne.

Minden nap pontosan 21kor veszem be, csak tegnap késtem egy fél órát.

2018. júl. 3. 15:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Persze, hogy véd. Hiszen te írtad, hogy rendesen bevetted mindet. A megvonásos vérzésnek nincs köze a menstruációhoz. Felesleges ahhoz hasonlítani. Ne aggódj.
2018. júl. 3. 20:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Szóval az erős vérzés kimosta a gyóccit. Vagy mi az elképzelés mond .
2018. júl. 3. 23:31
 13/15 A kérdező kommentje:
Olvastam itt egyszer, hogx tuti jó a gyógyszer ha kevés a vérzés. Ebből levontam hogy mi van ha nem.
2018. júl. 4. 06:46
 14/15 A kérdező kommentje:
De én mindet időben bevettem.
2018. júl. 4. 06:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Semmi köze a vérzés erősségének a gyógyszer hatékonyságához... Ne olvasgass baromságokat a neten. A tájékoztatót olvasd el, ha bizonytalan vagy.
2018. júl. 4. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!