Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha nem szakad ki a gumi akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem szakad ki a gumi akkor hogy lesz valaki terhes? Van e erre egyaltalan esely?

Figyelt kérdés
18 eves vagyok meg júniusban voltam egyutt a baratommal tobbszor is. Védekeztünk a gumi nem szakadt ki, nem élvezett belem. Akkor most miert nem jon meg? Ma 6 napja kesik. De erzem elmulni a mellfajasomat, mar alig fajnak. Akkor meg fog jonni? Mi tévő legyek? Lehet kerult belem kicsi elovaladek vagy mi?
2018. júl. 2. 08:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, ha védekeztetek, volt gumi, akkor szinte nulla az esélye, hogy teherbe ess.

Tudom, nehéz, nekem is minden bajom van, ha nem jön meg időben, mint az utóbbi két hónapban, de millió dologtól késhet, és ha azt állítod, hogy védekeztetek, akkor nem lesz semmi gond :)

Ha pedig nem vagy biztos a dolgodban, tesztelj.

2018. júl. 2. 08:49
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Csinálj tesztet, és ki fog derülni, hogy van-e rá esély.

Gyógyszertárban, DM-ben, Rossmannban tudsz venni. Én mindig az utolsó kettőből vettem, már 500ft alatt is kapható, és megbízható.

2018. júl. 2. 09:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
6 nap késés nem késés. Egy ciklus nem lehet mindig napra pontos. Nyugodj meg, semmi esely a terhességre. Ha végig gumit használtatok, hogy került volna beléd előváladék?
2018. júl. 2. 10:51
 4/7 anonim ***** válasza:
92%

Most vesztetted el a szüzességed? Ilyenkor gyakori, hogy késik. Nekem két hetet késett utána.

20 éve használunk gumit. Teljesen megbízható. Pedig én akkor is teherbe esek, ha egy alsógatyát hozzám vág a férjem.

2018. júl. 2. 11:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezen az oldalon sokan a kiszakadt gumira fogjak a terhességet, mert nincs pofájuk bevallani, hogy nem védekeztek sehogy sem. Ennyire azért nem szakad könnyen a gumi, mint ahany ezzel kapcsolatos kérdés van. Rendesen használva tökéletesen biztonságos a gumi.
2018. júl. 2. 12:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs 100%-os védekezési módszer, de a guminak nem nagyobb a hiba %-a, mint mondjuk a fog.gátlónak. Ha minden előírást betartasz, akkor egy teljesen biztonságos módszer.

A legtöbb terhesség inkább abból fakad, amit az előző hozzászóló is írt, hogy ciki bevallani, hogy nem használtak, mert akkor kapják az oltássorozatot rendesen.

Ne aggódj, több okból is késhet: szüzesség elvesztése, hirtelen testsúly-változás, stressz..

Ha az megnyugtat, csinálj egy tesztet!

2018. júl. 2. 12:49
 7/7 zeeyo válasza:
Nem szakadt ki? Akkor lehet, hogy a fejére húzta fel? :D
2018. júl. 5. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!