Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha behatolás nem történt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha behatolás nem történt, lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem volt behatolás, csak "kívülről" érintette oda a barátom a péniszét. Lehet hogy a makkal nem is érintkeztem, csak a farka oldalsó részével. Utána megnéztem a péniszét és lehet hogy az előváladék pont akkor jött neki, de az is lehet hogy az én anyagom maradt rajta. Utána elmentem kimosni magamat vízzel de csak kívűlről és utána próbáltam belűlről is. Viszont azt olvastam hogy így csak rontottam a helyzeten mert a vízsugárral bejuthatott az előváladék,de ugye először lemostam kívülről úgyhogy lehet nem is tudott bejutni semmi a vízzel. Bocsánat hogy kicsit bonyolultan irtam le, de nagyon félek. Holnap fog letelni a 72 óra, kéne vennem esemény utánit? Őszintén szólva csak azért aggódók mert lehet a kívülre kenődött előváladékot bejuttattam a hüvelyembe a vízzel!:(

2018. jún. 26. 00:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
8.válaszoló, ezt viccnek számtad? :D
2018. jún. 30. 01:49
 12/13 A kérdező kommentje:
Szántad*
2018. jún. 30. 01:49
 13/13 anonim ***** válasza:
61%
Szerinted mennyi az esélye, hogy pont így esett teherbe? És Árpi....😂😂😂
2018. jún. 30. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!