Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem lesz ebből baj? (lent. )

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lesz ebből baj? (lent. )

Figyelt kérdés

A gyógyszer egyik szeme teljesen szét volt törve, porrá. Nem vettem be hanem az az utánit. Így végülis nem maradt ki tabi csak eggyel kevesebbet fogok bevenni.

Nem gond?? Ugyan úgy véd??

Köszi előre is a rendes válaszokat!!!:)

2010. jún. 17. 09:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

én egy másik levélről pótolnám, hogy meglegyen a 21 szem.

De ha kihagynád, akkor mindenképp olvasd el a betegtájékoztatót, hogy mi történik ha a 3. héten hagysz ki egy tablettát.

2010. jún. 17. 09:21
 2/12 A kérdező kommentje:

köszi a választ :)

mert ez után a törött szem után még van 2 szem, és nem tudom h lehet-e h csak 20szemet veszek be és így egy nappal előbb jön meg. mert hallom arról h lehet előbb abbahagyni h előbb is jöjjön meg és úgy is véd. de nem vagyok benne biztos.

várom még a válaszokat, tapasztalatokat :)

2010. jún. 17. 09:40
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem is volt, hogy valami miatt eggyel kevesebb szem maradt. Akkor pont előbbre is akartam állítani a menzeszem. Szóval egy szemmel kevesebbet vettem be. Semmi baj nem lett. Azóta is rendesen szedem és minden oké. Nálam bejött.

20L

2010. jún. 17. 09:45
 4/12 anonim ***** válasza:
attol hogy szet volt törve meg bevehetted volna...
2010. jún. 17. 17:43
 5/12 A kérdező kommentje:
mert por volt... és inkább bevettem a következő szemet minthogy bevegyek egy fél szemnek megfelelőt
2010. jún. 19. 14:21
 6/12 anonim ***** válasza:
fel kellett volna szívnod
2010. jún. 19. 14:42
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem lesz gond, ez olyan, mintha tolnád a menstruációdat, amúgy megkérdezhetem, h mitől tört porrá?:O
2010. jún. 19. 14:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Semmi baj nem lesz,ha egyel kevesebbet veszel be.Hamarabb (1nappal) jön meg a menzeszed és ennyi.
2010. jún. 19. 15:46
 9/12 anonim ***** válasza:

basszus, a farzsebedben hordod és ráültél? :O

vagy hogy történt? :D

2010. jún. 19. 16:29
 10/12 anonim ***** válasza:
ilyen helyzetben miert nem mesz a dokihoz? megis csak o a szakerto. ha meg igy lavirozol hat akkor tok felesleges szedned. ha megvan szabva hogy 21 nap akkor ne sporoljal, ha meg szettort akkor tableta marad nem szall el az osszetevo.........
2010. jún. 19. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!