Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha most múlt el pár napja és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most múlt el pár napja és ma lefeküdtem a párommal (megszakítottuk) akkor kell 72órás tabletta?

Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 01:15
 1/6 anonim ***** válasza:
a megszakitás nem védekezés.. ugyh kell. én már vettem be ilyet, nem lett tőle semmi bajom. 1 abortusz sokkal rosszabb.. azt meg nem lehet tudni, h ki mennyire könnyen esik teherbe.. de miért nem lehetett előbb gondolkodni??
2010. jún. 17. 01:29
 2/6 anonim ***** válasza:
ez igy van.. a megszakitás nem védekezés!! 72 oras tabi fog kelleni.
2010. jún. 17. 01:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Isten ments! A terhesség esélye a nullához konvergál. A tabletta meg jó kis hormonadagot tartalmaz, felborítod vele a szervezeted működését.
2010. jún. 17. 08:48
 4/6 anonim ***** válasza:
nullához?? te jól vagy?? még óvszerrel, meg tabival se 0!!!! és ha mégis teherbeesik, akkor meg mehet abortuszra.. a 72 órás tabitól még nem halt meg senki.. de abortusz során már lépett fel komplikáció.
2010. jún. 17. 14:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy. Ha mindkét fél egészséges, és megtörténik rendben az aktus, a teherbeesés esélye akkor is csupán 60! százalék. Tehát ha védekezés nélkül telibelövi a srác, akkor sem biztos a baba. Plusz menstruáció utáni első 3 nap nagy százalékban terméketlen, plusz megszakították. Az előváladék nem minden esetben tartalmaz spermiumot, és ha igen, azok olyan lassúak, hogy szinte nem képesen elérni a petesejtig. Tehát igen, ez esetben a terhesség esélye a nullához konvergál.
2010. jún. 18. 10:22
 6/6 anonim ***** válasza:
nem tom, nekem a 60 az rengeteg lenne.. lehet, h neked nem.. amugy is, jobb vigyázni.. és erre van a 72 órás, a jó szerencsét kár várni.
2010. jún. 18. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!