Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A Pharmatex egyadagos hüvelygé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Pharmatex egyadagos hüvelygél meddig nyújt védelmet?

Figyelt kérdés
A tájékoztatóra az van ráírva, hogy 10 óráig védelmet nyújt, viszont ha újra akarok közösülni, akkor nyomjak fel új adagot. Nem értem. Ha az első aktus után szeretnék mondjuk két órával újra szeretkezni, az még benne van a 10 órában, így védett vagyok és nem kell új adag...nem? Először használnám ez a fajta fogamzásgátló módszert és csak ideiglenesen.
2010. jún. 16. 20:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sok Pharmatex baba van már sajnos,nőgyógyászom mondta h a lehető legrosszabb fogamzásgátlás a kihúzásos módszer után...ha úgy használod ahogy levan írva akkor nem lesz gond.

Igen minden új közösülés előtt kell használj újra.

2010. jún. 16. 20:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen minden együttlét előtt kell használj újjat...és sztem használd kihúzásos módszerrel, mert nem biztonságos máshogy :/persze a tv-ben máshogy adják le:D
2010. jún. 16. 20:32
 3/3 A kérdező kommentje:
tudom, hogy sok a pharmatex baba, de igazából kb. kétszer szeretnénk ezzel védekezni (csak míg nem hat a fogamzásgátló, a párom allergiás az óvszerre). Azt mondta a nőgyógyászom, hogy sokan nem jól használják, de ha úgy használom, ahogy kell, akkor ez biztonságos. Remélem, nem lesz gond.
2010. jún. 16. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!