Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Védekezik valaki progeszteron injekcióval?
Valószínűleg a kérdést szívatásnak szántad, és Te sem gondoltad komolyan, de amennyiben igen, akkor közölném, hogy a progeszteron valóban védettséget ad, de nem a terhesség ellen, hanem a vetélés ellen. A progeszteron segíti a megtermékenyített petesejt beágyazódását és a terhesség fenntartását.
Végül is úgy valóban nem eshetsz teherbe, ha már alapból terhes vagy.
Igen
En ugy vedekezem
De csak olyan noknek ajanlak akik mar szultek es nem akarnak tobb gyereket.
Az adott szer leallitja a ciklust vagyis nem menstrualsz
De ha hosszu ideig hasznalod siman lehet h vissza sem all a ciklusod.
Amugy a pontos leirasa az injekcionak fent van a neten vasd el es konzultalj a dokival...
Első: [link]
itt a fogamzásgátló progeszteron injekció. Ezelőtt én sem hallottam róla, annyit tudtam én is, hogy terhesség alatt használnak progit a magzatvédő hatása miatt.
Kettes: Akkor nem szültként nem is használhatom , ha minden más védekezési forma nem jó nekem ?(kivéve az óvszert , de hosszú kapcsolatban szeretnék váltani valami kevésbé macerásra )
Válts mini hormonos spirálra, a tiéteknek nem tudom mi a neve, szülteknél mirena.
Nekem egy áldás, szintén progeszteront bocsát ki.
A felhelyezése enyhén kellemetlen csak, már 4 hónapja nem menstruálok, egyáltalán nem érzem(miután kurtították a zsinórt) és a partnerem sem érzi.
Mintha ott sem lenne. Se görcs, se vérzés, normál libidó, semmi betegség, semmi kellemetlen tényleg, nekem nagyon bejött.
3as
Nem ajanlott az nem azt jelenti h tiltott
Gondold at es konzultalj a dokiddal.
Nekem mar megvan a megfelelo gyerekszam azert hasznalom
Spec 4 eve nincs mensim sem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!