Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek hat az escapelle?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hat az escapelle?

Figyelt kérdés
Szombat este baratommal ki akartuk probalni milyen lenne az elso... es eloszor betette, aztan valami megzavart minket igy kivette. Kb 1 percig se tartott, nem ment el bennem, de az elovaladek az lehet volt, es attol felek.... Vasarmap delutan elmentem a gyogyszertarba es vettem escapelle tablettat, nem vartam 24 orat, csak 20-at. A kerdesem az, hogy ebbol mem lesz semmi baj? Elore koszonom.

#fogamzásgátlás #tabletta #Escapelle #72 oras esemeny utani tabletta
2018. jún. 11. 11:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
elég kicsi az esélye hogy teherbe esnél még ha nem vettél volna be semmit, akkoris. hány napja volt a menszeszed legutóbb?
2018. jún. 11. 11:42
 2/12 A kérdező kommentje:
5 napja volt meg
2018. jún. 11. 11:45
 3/12 A kérdező kommentje:
Jun 1 - Jun 5-ig vilt meg pontosan
2018. jún. 11. 11:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
hát akkor ha teherbe esel akkor kezdj el lottózni :)
2018. jún. 11. 12:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
szóval kb semmi esélye. a menszesz utáni 10-16 napban viszont ne nagyon kisérletezzetek mer abból már könnyen megvan a kisbaba :)
2018. jún. 11. 12:01
 6/12 A kérdező kommentje:
De most nagy az eselye azutan is h bevettem az escapellet?
2018. jún. 11. 12:02
 7/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem lattam a reklamtol a valaszt, koszonom szepen, ez megnyugtatott❤️
2018. jún. 11. 12:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Escapelle és bármely más esemény utáni tabletta vény nélkül nem kapható. Akkor hogyan váltottad ki?

Ha bevetted az esemény utáni tablettát, talán 5 % az esélye, hogy nem működik. De ez is benne van a tabletta tájékoztatójában.

2018. jún. 11. 15:04
 9/12 A kérdező kommentje:
Hat ugye surgosen kellett tegnap, el akartam menni orvoshoz, hogy kiirja nekem, se se a varosi, se a maganorvosom nem dolgozott. Igy felhivtam egy gyogyszeresz ismerosomet, hogy tud-e veny nelkuli tablettat surgosen, hogy hol birnek venni, es ezt ajanlotta.
2018. jún. 11. 15:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Jó nagy baromság volt erre egy ekkora hormonbombát bevenni. Most készülj fel, hogy akár fél évre is rendszereken lehet a vérzésed.
2018. jún. 11. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!