Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Honnan tudom hogy a rosszlányo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy a rosszlányok vagy más ilyen oldalról ki az akihez érdemes elmenni?

Figyelt kérdés

Mert ok ott a beszámoló de sokszor saját pasija vagy futtató írja.

Van akiben tuti nincs csalódás?

2018. jún. 8. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
kockázat mindig van, de ahol nem csak egy-két értékelés van ott azért jó eséllyel nem fogsz salódni
2018. jún. 8. 18:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Sok minden függvénye a dolog. Én voltam már úgy, hogy tiszta újonc csajjal is nagyon jól elvoltam, akinek még egy pozitív, de még csak egy like-ja se volt a profilján. Azt mondom ennek az a lényege, hogy ha bejössz a csajnak, akkor már nem lehet rossz a dolog. Ha nem jössz be neki, akkor vannak azok a lányok, akik ezt leszarják és megdolgoznak ennek ellenére is és vannak azok a lányok, akik ki is mutatják neked erősen, ha nem jössz be nekik. Nyafognak mindenért, ezt ne csináld azt ne , érezteti veled, hogy na húzz már a francba, de nem mondja ki. Szóval sok értékelt csaj is okozhat meglepetést, ha nem jössz be neki hidd el és nullás is lehet pozitív. Nekem még soha nem volt problémám egy csajjal sem, pedig nem egy-kettőnél voltam :D
2018. jún. 8. 18:22
 3/4 A kérdező kommentje:

2 es te hány éveseket prefelalod?

Van név akit ajánlanal?

Privát is

2018. jún. 8. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Privat is. Jo a kategorja is. Meg a hejesiras is.
2018. jún. 8. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!