Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ki esett teherbe megszakitásos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki esett teherbe megszakitásos védekezés mellett?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 00:00
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 00:27

Hát ez nagyon jó. :DDDDD

2010. jún. 16. 00:53
 22/49 anonim ***** válasza:

18,5 éves korom óta vagyok a párommal, az első fél év óvszer, de nem volt az a mennyiség, amit el ne tudtunk volna fogyasztani belőle és amikor kellett soha nem volt kéznél stb, így megszakítással védekezünk azóta

A párom ismeri nagyon jól a testét , képes úgy orgazmusa lenni, hogy nem ejakuál, úgyhogy ennyi !

Azt az egy alkalmat meg nem bántuk meg, sőt, ha nem lennének a csajok akkor minden más lenne !

Jó lenne már egy kisfiú is, de majd később, ha megint beragad:D

2010. jún. 16. 00:59
 23/49 anonim ***** válasza:
fuu, jó nektek.. szerencsések vagytok. :S én nem merném megkockáztatni..
2010. jún. 16. 01:00
 24/49 anonim ***** válasza:

Ja nem rád gondoltam, közben írtak, az ikerkislányos anyukára gondoltam :)

Egyébként: 21/N

2010. jún. 16. 01:02
 25/49 anonim ***** válasza:
hűha.. és 21 évesen nem lenne gond a baba????
2010. jún. 16. 01:03
 26/49 anonim ***** válasza:

Fura egyebkent, hogy mindenki ugy beszel a gyermekaldasrol mint valami istencsapasarol. Ha van az embernek normalis csaladi hattere (es itt nem anyagi hatterrol van szo!), akkor egy gyerkoc nem a vilag vege, sot!

Errol kene inkabb beszelni a sok felelotlenul abortuszt vegezteto embernek.

2010. jún. 16. 01:06
 27/49 anonim ***** válasza:
én védekezek, csak kérdeztem..
2010. jún. 16. 01:07
 28/49 anonim ***** válasza:
Nem bizony nem lett volna gond. Én dolgozok, tanulok, a párom szintén dolgozik tanul. Nem jelentett volna nagy gondot, ha úgy alakult volna,hogy teherbe esek.
2010. jún. 16. 01:07
 29/49 anonim ***** válasza:
Persze azóta a helyzet változott, viszont a mai napig nem bánnám, ha akkor lett volna gyerekem. Akkor most anya lennék és kész. Azóta tényleg minden változott, ez az akkori helyzetre vonatkozott, de tényleg most sem bánnám, ha itt lenne mellettem, az akkor született gyerek. Most nem szülnék és valószínű nem is fogok.
2010. jún. 16. 01:11
 30/49 anonim ***** válasza:
utolsó, de várj, te azt irtad, még 1 előző kérdéshez, h szülnél.. h nem mennél abortuszra.. akkor?
2010. jún. 16. 01:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!