Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ki esett teherbe megszakitásos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki esett teherbe megszakitásos védekezés mellett?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 00:00
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
Örökbe adásra vagy abortuszra célzol?
2010. jún. 16. 00:26
 12/49 anonim ***** válasza:

Én már válaszoltam egyszer erre a kérdésre , bemásoltam ugyanazt, olvasd el !:)

Mi így védekeztünk 4 évig nem volt semmi! nagy étvággyal rendelkezünk mind a ketten és kaphatóak vagyunk bárhol bármikor ..! Pont felépült az új házunk már minden kész volt szinte, csak be kellett még rendezni , ja és a színek a falra , épp azt beszéltük, hogy a felső szinten nem csinálunk meg minden szobát készre, majd ha gyerekek lesznek stb.... Egymásnak estünk, pedig már indulni akartunk és ......én csak annyit kérdeztem a páromtól, hogy ez mi volt ??? annyit mondott, " kicsim, beragadt"!:)

Vhogy a ház, költözés körüli dolgok lefoglaltak minket, már a bizonyos este előtt volt időpontom az esedékes éves szűrésre a nőgyógyászhoz, de az orvos nyaralni ment , így későbbi időponot kaptam ! Mindig eljött velem a párom a viszgálatra , be is jött mindig velem, így volt ez most is ! Ott derült ki, hogy bizony a "kicsim beragadt"-ból bent ragadt lett :DDDD Most már itt szaladgál a nappaliban körülöttem a két gyönyörű 18 hós lányunk, mert nem csak egy ragadt bent :DDDDDD

2010. jún. 16. 00:27
 13/49 anonim ***** válasza:
Utolsó! Nektek nem sikerült megszakítani az együttlétet, de látom nálatok sem gond :) Gratulálok az ikerlányokhoz :)
2010. jún. 16. 00:29
 14/49 anonim ***** válasza:
én félnék igy " védekezni ".. lehet, h ha nem lenne gond, akkor nem idegeskednék..
2010. jún. 16. 00:30
 15/49 anonim ***** válasza:
ás hany evesek vagytok?
2010. jún. 16. 00:32
 16/49 anonim ***** válasza:

00:27 vagyok

00:29 köszönöm a gratulációt, nálunk tényleg nem volt gond a babák érkezése, testileg és lelkileg is fel voltam rá készülve és a párom már hamarabb szeretett volna, de ez így volt jó !

00:32 én 25/L ,a párom 30 /F

2010. jún. 16. 00:47
 17/49 anonim ***** válasza:
hat, akkor abban a korban már nem gond a gyerek.. és előtte h védekeztetek?
2010. jún. 16. 00:48
 18/49 anonim ***** válasza:

En!

20/F

2010. jún. 16. 00:52
 19/49 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti! Te nem az az eüs hölgy vagy, aki szintén gyermeket várt? Azt hiszem ő is iker lányokkal volt terhes, bár ő mintha még babát várt volna mikor utoljára beszéltünk itt.
2010. jún. 16. 00:52
 20/49 anonim ***** válasza:
én eü-s családból származom.. de nem vok terhes :) még csak 20 vok. :)
2010. jún. 16. 00:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!