Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ki esett teherbe megszakitásos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki esett teherbe megszakitásos védekezés mellett?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 00:00
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
Én nem. Évek alatt sem.
2010. jún. 16. 00:01
 2/49 anonim ***** válasza:
anyám.......
2010. jún. 16. 00:02
 3/49 anonim ***** válasza:
41%

megszakításos védekezés? nem müködik a tűzfal és gondterhes lesz a windows?

olyan hogy megszakításos védekezés nincs, olyan hogy megszakításos lutri... na olyan van.

A Koton és a tabletta a védekezés. Ha teherbe esik vki ez miatt az csak magának köszönheti.

egyébként.: google.com - de ilyeneket ne tesztellgessen senki.

2010. jún. 16. 00:03
 4/49 anonim ***** válasza:
akkor ez nem biztonságos?
2010. jún. 16. 00:06
 5/49 anonim ***** válasza:
persze, h nem.. bocs, egybe akart menni a 2 válasz. :)
2010. jún. 16. 00:06
 6/49 anonim ***** válasza:
67%

Ez kb olyan mintha egy revolvellel lövöldözől és csak 1 golyó van benne. Biztonságosabb mint ha telitárral, de ugye a híres "nagy számok törvénye" alapján sajnos előfordul, hogy 9 hónap múlva már apa/anya lesz vki.

dr.b.

2010. jún. 16. 00:17
 7/49 anonim ***** válasza:
és ezt miért nem akarják megérteni? én nem értem, h aki nem akar terhes lenni, az miért " védekezik " igy..
2010. jún. 16. 00:18
 8/49 anonim ***** válasza:
Én eü okok miatt és azért védekeztem így, mert nem lett volna gond a baba. Tényleg nem lett volna baj, ha anyuka lettem volna.
2010. jún. 16. 00:19
 9/49 anonim ***** válasza:
én csak azokat a babákat sajnálom, akiket eldobnak, mert egyesek nem képesek védekezni.. ( és most nem olyanra gondoltam, mint te.. )
2010. jún. 16. 00:20
 10/49 anonim ***** válasza:
3 éve csináljuk úgy és még semmi :) persze nem zárja ki,hogy holnap nem csúszik be :D
2010. jún. 16. 00:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!