Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetséges? Ugye nem.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges? Ugye nem.

Figyelt kérdés

Május 3-án voltam együtt valakivel. Megtörtént az aktus, de nem védekeztünk így én még aznap eseményutáni tablettát vettem be, rendesen ahogy elő van írva. Mégis késik a menstruációm már 1 hete, fájdogál a hasam pár napja, érzékeny a mellem.

Ugye nem lehet, hogy terhes vagyok? Rendesen vettem be a gyógyszert, de kicsit mégis félek:S Segítsetek!

2010. jún. 15. 22:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A tabi nem 100%!-os. De nagy valószínűséggel nem vagy terhes. El sem élvezett, a tabit is bevetted. Csak összezavarta a hormonjaid. De azért egy tesztet csinálj mindenképp! (Leghamarabb két héttel aktus után)
2010. jún. 16. 00:37
 12/18 anonim ***** válasza:
ez nekem nevetséges.. amikor vki megszakitással " védekezik ", és azt mondom, h lehet terhes, akkor leszóltok.. de amikor azt irom, h ha bevette a tabit, akkor nem lehet, akkor meg az van, h a tabi se 100 % - os.. akkor szerintetek jobb a megszakitás, mint a tabi? vagy akkor nem vagom.. :S
2010. jún. 16. 00:38
 13/18 anonim ***** válasza:
Be sem vettem volna a tablettát a kérdező helyében, de így már 100%, hogy nem terhes.
2010. jún. 16. 00:39
 14/18 anonim ***** válasza:
miért nem vetted volna be?? hiszen NEM VÉDEKEZTEK!!
2010. jún. 16. 00:40
 15/18 anonim ***** válasza:
ja, te vagy az, aki nem szedhet ilyet, meg akinek nem gond a baba.. de tod, vannak, akiknek még gond lenne.. :S
2010. jún. 16. 00:41
 16/18 anonim ***** válasza:
Mert csak megszakításról volt szó, nem végigcsinált aktusról. Ha teljes aktus lett volna bevettem volna, ebben az esetben nem.
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez most független attól, én csak a logikai vonalat mondtam el.
 18/18 anonim ***** válasza:
de mind1, a megszakitás pláne nem 100 %, gondolj bele, az óvszer se 100. ne magadból indulj ki, az, h neked nem jött még össze, nem azt jelenti, h másvkinek, 1 kockázatos aktusból nem fog.. és nem bántani akarlak.. de a nem végigcsinált aktus is, védekezés nélkül, kockázatos aktus.. sajnos, nem csak akkor lehet vki terhes, ha beleélveznek.. az lenne a legjobb, akkor nem kellene a védekezésre költeni, de mivel nem igy van, ezért kell. tod, van, aki nem tudná megtartani, és ezért van a tabi. bár sztem nem sürgősségi fogamzásgátlást kellene alkalmazni, hanem rendeset ( gumi, tabi, hüvelygyűrű, ezek a legmegbizhatóbbak.. )
2010. jún. 16. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!