Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetséges? Ugye nem.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges? Ugye nem.

Figyelt kérdés

Május 3-án voltam együtt valakivel. Megtörtént az aktus, de nem védekeztünk így én még aznap eseményutáni tablettát vettem be, rendesen ahogy elő van írva. Mégis késik a menstruációm már 1 hete, fájdogál a hasam pár napja, érzékeny a mellem.

Ugye nem lehet, hogy terhes vagyok? Rendesen vettem be a gyógyszert, de kicsit mégis félek:S Segítsetek!

2010. jún. 15. 22:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
De, lehet. Teszt és kiderül.
2010. jún. 15. 22:38
 2/18 anonim ***** válasza:
Nagyon kicsi rá az esély. Ne stresszelj, szerintem tuti nem vagy terhes. Nyugodj meg és meg fog jönni. De legközelebb...tudod:)
2010. jún. 15. 22:39
 3/18 A kérdező kommentje:
Az még azért hozzátartozik a történethez, hogy nem élvezett el...Tudom, hogy akkoris lehet, de mégis csak kisebb az esélye szerintem.
2010. jún. 15. 22:40
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Aranyosak vagytok, és legalább normálisan tudtok válaszolni. Azóta nem is vagyunk együtt amúgy.
2010. jún. 15. 22:41
 5/18 A kérdező kommentje:
És egyébként utána május 10-én megjött, csak hát mégis elgondolkoztam:S
2010. jún. 15. 22:42
 6/18 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél egy tesztet, bár ha jól tudom az csak 1 hetes magzatot mutat ki, de nem vagyok benne biztos :)
2010. jún. 15. 22:43
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem akarok felelőtlennek hangozni de zserintem te ezt nagyon túlaggódod. ha nem is ment el benned és még esemény utánit is bevettél akkor mi a para tárgya. az esemény utáni az nagyon biztos hogy nem lesz gyerek. Amúgy tudom van előváladék stb de azért kell ez bizonyos számú spermium
2010. jún. 15. 22:49
 8/18 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy túl aggódom egyébként, csak tényleg parázok. De magam megnyugtatására venni fogok egy tesztet és kész. Ilyen körülmények mellett tényleg elég valószínűtlen a dolog... Külső szemmel én is azt mondanám, hogy kizárt.
2010. jún. 15. 22:53
 9/18 anonim ***** válasza:
Semmi gond, esélytelen a terhesség :)
2010. jún. 15. 23:11
 10/18 anonim ***** válasza:
nem, bevetted a tabit, nem lesz gond.. ha nem vetted volna be, és ezt tapasztalnád, akkor aggódhatnál.. de igy nem..
2010. jún. 15. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!