Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés

mielőtt megjött 5napig védekezés nélkül feküdtem le a barátommal,

lehetek e terhes?

2010. jún. 15. 22:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
necces nagylány, necces.
2010. jún. 16. 09:31
 12/17 anonim ***** válasza:
36%

Nem, nem lehetsz. Ha normális vérzésed volt, nem tért el, akkor nem lehetsz. Nem csak a peteérés miatt, de a ciklus alatt a női szervezet végigmegy bizonyos hormonváltozásokon, pont ez történik a menstruáció alatt is. Mellesleg menstruáció alatt leválik az endometrium, ahová elvileg a babád beágyazódna, de ha az nincs, akkor nincs hová beágyazódnia sem, elvileg pont abban az időszakban kellene ennek a beágyazódásnak megtörténnie, amikor együtt voltál a pároddal, a luteális szakaszban.

Minden esetre láttam már olyan terhességet, ami nem félidőben fogant, most a menstruáció miatt megnyugodhatsz, de máskor nem biztos, hogy ekkora mákod lesz, tehát ez most csak szerencse volt. Védekezz mert így előbb utóbb baba lehet a vége. Persze ha babát akartok akkor nem szükséges a védekezés :)

Ha nagyon ideges vagy csinálj egy terhességi tesztet akkor majd megnyugszol :)

2010. jún. 24. 21:09
 13/17 A kérdező kommentje:
21:09 köszönöm a normális válaszod:)
2010. jún. 24. 21:15
 14/17 anonim ***** válasza:
ha késői ovulációd van, elvileg akkor is elmarad a vérzés, ha teherbe esel. ha nem változott a jellege és a mennyisége a vérzésnek-ahhoz képest, amilyen szokott lenni-, akkor elhanyagolható az esély.
2010. jún. 25. 15:13
 15/17 anonim ***** válasza:
52%

ajh már...minek kérdezel? :@

úgyis csak annak hiszel, aki azt írja hogy nem vagy terhes!

tiszta szívből remélem hogy egyszer teherbe esel így!!!!

2010. jún. 25. 16:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Persze, hogy annak hisz, mert aki ezt írta értelmesen megindokolta. Ráadásul igazat mondtak.
2010. jún. 25. 16:52
 17/17 A kérdező kommentje:
Az utolsónak köszönöm, az előtte válaszolónak köszönöm a jókívánságot, csak hogy tudd nagyon okosnak hiszed magad, ha ugyanilyen helyzetbe kerülnél kiváncsi vagyok hogy reagálnál egy iylen "kedves" válaszra, véleményt kérdezek, és a biológiával tisztában vagyok, persze hogy annak hiszek aki normálisan megindokolja, amúgy meg nem vagyok kislány már, az ember nem csak kislányként felelőtlen, hidd el előfordul hogy z ember kockáztat, természetesen tisztában vagyok azzal hogy teherbeesek ,de nem így történt
2010. jún. 25. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!