Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet abból baj, ha többször...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet abból baj, ha többször eltolom a 7 napos szünetet?

Figyelt kérdés

Két éve szedek lindynette 20-at, és most úgy alakult, hogy a vizsgaidőszak miatt eltoltam a 7 napos szünetet, de pár hét múlva megyünk nyaralni, és akkor is el szeretném tolni. ilyenkor is ugyan úgy véd? vagy ezzel megbolygatom a dolgokat? és csak 1 héttel szeretném eltolni, nem akarom a 2 levelet egyszerre vagyis egymás után szünet nélkül bevenni, ilyet is lehet, ugye?

köszi a válaszokat!

2010. jún. 15. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
bakker nem azért van az a nyomoronc beosztás, hogy te azon változtass. meg van adva hogy kell szedni azon te ne változtatgass. vagy szedd rendesen vagy sehogy. a testeddel játszol te nagyész... az a vizsgaidőszak olyan nehéz lenne, hogy nincs 1 pohárnyi szüneted, hogy bevedd azt a tabit???
2010. jún. 15. 18:46
 2/7 A kérdező kommentje:
nem nincs időm bevenni, hanem annyira fáj a hasam, meg a fejem ilyenkor, hogy nem tudok tanulni, meg órákat utazni a suliig... és jó lenne, ha nem ilyen stílusban írnál, én is normálisan kérdeztem!
2010. jún. 15. 18:49
 3/7 nielindi ***** válasza:
talán gyogyszert kellene váltanod. ez nem normális, h fáj a fejed, meg kib@szottul görcsölsz.
2010. jún. 15. 18:54
 4/7 A kérdező kommentje:
amikor még nem szedtem, akkor is ez volt... sajnos ilyen vagyok genetikailag, anyukámnak is nagyon fáj a hasa, nagymamám meg azt mesélte hogy ő sokszor el is ájult... szóval nem a bogyó hibája...:S
2010. jún. 15. 18:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem a bogyó hibája a görcsölés,de épp,hogy a bogyó szoktak az ilyen jellegű fájdalmakat enyhíteni,ezért furcsa,hogy neked tabi mellett is ilyen nagyon erősek a görcseid.

Ha eltolod a mensid a tabletta,akkor is véd,de készülj fel rá,hogy pecsételő vérzésed lehet,vagyis nyaralás alatt is célszerű legalább a tisztasági betét.

Ha jót akarsz magadnak,akkor ne sokszor játszd ezt el,mert a megvonásos vérzésre szükséged van és kell a szervezetednek a 7 napos szünet.

2010. jún. 15. 19:19
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, nem sűrűn csinálom ezt, eddig 1x fordult elő tavaly nyáron, csak most jött ki így, hogy 2x kellene egymás után...
2010. jún. 15. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Sztem ez a kétszer egymás után nem jó :s rögtön egymás után?Akkor kétszer is kimarad a 7 napos egymsát követően, na azt végképp nem szabad!Egyébként a tabletta csökkenti a görcsöket, tehát te rossz tablettát választottál, és nem függ össze a genetikával.Ha ugyanúgy görcsölsz meg stb tényleg válts!
2010. jún. 16. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!