Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 12 óránál több késés, van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 óránál több késés, van hatása menzeszre? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Most vettem észre, hogy elfelejtettem bevenni a tegnapi tablettámat. 17 órás a késésem így. Hátravan még egy heti adag a hét napos szünetig, de tuti, hogy nem lesz ebből bajom? (nem a terhességre gondolok, hanem a menzeszre. Szexre most úgysem lesz alkalmam, plusz mindig használunk óvszert).

Tudom, hogy ettől még nem jön meg előbb, hisz még kell szednem a tablettát hétfőig, de biztosra akarok menni. És jelenleg bőven elég nekem a szóbeli miatti idegesség :'/

2010. jún. 15. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha szedsz gyógyszert minek a gumi??? Amúgy a betegtájékoztatón rajta kellene lennie, mi ilyenkor a teendő, és milyen hatásai lehetnek egy ekkora késéssel bevett tablettának (legalábbis az én tabim tájékoztatóján rajta vannak ilyen dolgok). Igen, előfordulhat, hogy késhet, főleg ha még stresszelsz is a szóbeli miatt. Amúgy sok sikert hozzá.
2010. jún. 15. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:
a szünetig ovszer, mas bajod meg nem lesz.. de ha szeded a tabit, nem kell a gumi. max. megszakitás, ha annyira félsz. ha ez vigasztal, én 2 évig szedtem a tabit, és a barátom majdnem mindig belémélvezett, kivéve, ha vmi olyat szedtem, ami csökkentette a hatását, és nem lettem terhes..
2010. jún. 15. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Tabi azért van, hogy ne legyél terhes.
2010. jún. 15. 15:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Nekem tabit azért írták fel anno, mert a menzeszem rendszertelen volt, túl erős és átlag 11-12 napig tartott. Fájdalomról nem is beszélve.

Fél évvel utána indult a nemi életünk. Gumit nem azért használunk, mert én akarom, ő ragaszkodik hozzá. Kérem, ne az én fejem legyen már emiatt lecsapja...

És még egyszer írom: addig nem lesz alkalmam, mivel kétszer fogunk találkozni az iskolában a szóbeli alatt, hát nem hiszem, hogy lesz alkalmunk szexelni akárhol is vagy hogy egyáltalán eszünkbe jut, inkább a tételek fognak még a fejünkben kavarogni. Utána meg majd augusztusban találkozunk, mert más országban lesz egy hónapig. Szóval jelenleg nekem ez a legkevesebb gondom, hogy terhes leszek-e emiatt, mivel le sem fogunk feküdni, nem lesz idő, sem alkalom, és mondom, szerintem kedv sem. Arra vagyok kíváncsi, a menzeszemre van-e hatással, mivel elsősorban arra szedem. ^^;

Köszi a válaszokat, de ezeket olvastam a többi kérdésnél^^; ezért tettem fel ezt, mert nem a szex, hanem a menzesz miatt aggódom ^^;

2010. jún. 15. 15:19
 5/5 A kérdező kommentje:

Oh, igen, a betegtájékoztató:

azon annyi volt, hogy vegyem be és hogy használjak más fogamzásgátló dolgokat is a kövi időszakban. De mint mondtam, nekem nem ez a gondom:D Nekem nincs annyira aktív szexuális életem, hogy ezen aggodalmaskodjak ^^;

2010. jún. 15. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!