Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy toljam el a menzeszem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy toljam el a menzeszem?

Figyelt kérdés
most végeztem az első lappal, de péntek délután jött meg :S el szeretném valahogy tolni hétfőre. hogy tehetem ezt?
2010. jún. 15. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:

a betegtájékoztató papíromról:

- ha meg akarja változtatni a havi vérzés kezdetének napját:

Ha az útmutatásokat pontosan betartva szedte a filmtablettát, négyhetenként, minden hónapban nagyjából ugyanazon a napon jelentkezik a havi vérzés. Ha más napra szeretné áthelyezni a menstruáció kezdetének napját, rövidítse meg (sohase hosszabbítsa) a következő gyógyszerszünetet. Tegyük fel, hogy általában pénteken kezdődik a havi vérzés, Ön azonban azt szeretné, ha inkább kedden (vagyis 3 nappal korábban jelentkezne). Ennek érdekében kezdje 3 nappal korábban a következő csomag tablettáinak szedését. Ha túlságosan rövid (3 nap, vagy rövidebb) a gyógyszerszünet, annak ideje alatt nem lép fel megvonásos vérzés, ugyanakkor a következő csomag alkalmazásának ideje alatt áttöréses, ill. pecsételő vérzés jelentkezhet.

2010. jún. 15. 14:05
 2/6 anonim válasza:
szerintem sehogy
2010. jún. 15. 14:08
 3/6 anonim ***** válasza:

idegeskedj jó sokat, akkor tuti késni fog és voálá: máris eltoltad :)

20/F

2010. jún. 15. 14:09
 4/6 anonim ***** válasza:
igyál citromlevet..bnőm így szokta el tolni pár nappal
2010. jún. 15. 14:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem értem. Ha péntek délután megjött, akkor hogy akarod te eltolni hétfőre? O_O

Amúgy tablettánál én úgy tudom, egyszerűen annyi tabblettával kell tovább szedni,amennyi nappal el akarod tolni. Előrehozni maximum hét nappal hozhatod előre (utolsó hét tablettát hagyod ki). Bár ki tudja, lehet, hogy ez tablettánként függő.

2010. jún. 15. 14:27
 6/6 anonim ***** válasza:
minek?
2010. jún. 16. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!