Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyivel elötte érzed már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyivel elötte érzed már hogy meg fog jönni?

Figyelt kérdés
kb 4-5 napja fájdolgál néha a hasam ,ahogy meg szokott jönni ezt érzem de kb csak előző nap. miért nem jön meg? vagy ez most csak a melegtől van?amúgy gumival szoktunk védekezni mindig,normálisan. és áprilisban volt meg utoljára (de mindig ilyen sok nap elteltével jön meg). csináltam tesztet is (exepil-vagy mi volt a neve)negazív volt.-apropó van valakinek tapasztalata hogy melyik teszt megbízható? na ez kicsit sok kérdés egyszerre-remélem nem gond,nincs kedvem külön írni őket. köszi
2010. jún. 15. 12:31
 1/8 anonim ***** válasza:

szia!

ne aggódj, biztosan meg fog jönni. lehet akár az időtől...túl meleg van vagy ilyesmi. vagy stresszelted magad valamin

pussz

2010. jún. 15. 12:36
 2/8 A kérdező kommentje:
hát a stressz az tuti megvan-most fogok szóbelizni!!!!!!
2010. jún. 15. 12:38
 3/8 anonim válasza:

Szia

Minel tobbet aggodsz annal rosszabb!Hidd el.Ne aggodj,biztos megjon.csak ne gondolj ra es hidd el jobb lesz ;)

2010. jún. 15. 12:38
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi-aranyosak vagytok!!!
2010. jún. 15. 12:39
 5/8 anonim ***** válasza:

akk biztosan a stressztől van! ne aggódj, tényleg! :) semmi baj nincs

(első vok)

2010. jún. 15. 12:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Szóbeli érettségi?

Én anno annyira stresszeltem, hogy nem jött meg a menzeszem. Érettségi után hazamentem, és estére már meg is jött, ahogy elmúlt a stressz :)

Csak nyugi!!!

2010. jún. 15. 13:30
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi h normálisan válaszoltatok.
2010. jún. 15. 20:38
 8/8 A kérdező kommentje:
már este minden "rendben" volt!köszi!úgy látszik szerencsét hoz ez a hely :D
2010. jún. 16. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!