Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sumetrolim és Jangee fogamzásgàtló együtt?
Egy hete fáj a torkom de nem kezdtem el szedni a sumetrolimot a fogamzásgàtló miatt. Mára viszont màr nagyon rosszul vagyok, ìgy bevettem az első szemet. Nem találom, hogy lehet-e együtt szedni a kettőt, vagy mennyire befolyásolja ez a fogamzásgàtló hatását.
Csütörtökön voltam együtt a baràtommal.
Köszönöm ha tud valaki segíteni!!
Gyorsan ránéztem a gyógyszer leírására. Elméletben gyengítheti a fogamzásgátló hatását. De a biztos válaszért holnap hívd fel a háziorvosodat és kérdezz rá.Erre telefonon keresztül is tud válaszolni, nem kell személyesen bemenned. Ez azért fontos, mert ha tényleg gyengíti a fogamzásgátló hatását, akkor a Sumetrolim szedése alatt és az az követő hétben ajánlott kiegészítő fogamzásgátlási módszer használata (óvszer).
A csütörtöki történések miatt pedig már nem kell aggódnod.
A héten tuti nem lesz szex mert egyre rosszabbul érzem magam. lehet személyesen kell felkeresnem újra a háziorvost és nem telefonon :(
Köszönöm szépen neked is a tartalmas válaszod. rendes vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!