Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikor a legkisebb az esélye a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor a legkisebb az esélye a lánynak hogy teherbe essen? ->

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy nagyon félek attól, hogy kiszakad a gumi vagy valami, mert semelyikünk se tapasztalt ebbe a témába. Ő is szűz és én is szűz vagyok. Szeretném a teherbeesés százalékát minnél jobban lecsökkenteni. Írnátok pár módszert még?

remélem érthető voltam.elég fáradt vagyok.légyszí kultúrált válaszokat.köszi F16

2010. jún. 14. 19:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha nem szexel.
2010. jún. 14. 19:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Használjatok gumit és fogamzásgátlót is, úgy elég kicsi.
2010. jún. 14. 19:40
 3/10 anonim ***** válasza:
nővel csinálja, szájjal csinálja, alszik.
2010. jún. 14. 19:41
 4/10 anonim ***** válasza:

28 napos ciklus esetén kb. 14. napon van peteérés.

+-4 napig azért még elég nagy az esély. De persze mindig van, szóval még menzesz előtt/után közvetlenül se jusson eszetekbe gumi nélkül!

De ne félj már ennyire, mert így lehetetlen élvezni. Inkább gyakorold, hogy hogyan kell normálisan felrakni a gumit.

Esetleg használhattok még hüvelykúpot (pharmatex), de olvassátok el, hogy van-e vmi káros hatása a gumira!

2010. jún. 14. 19:42
 5/10 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Szerintem a gumi+tabi nem jó ötlet. Bár tény, hogy az a legbiztonságosabb, de ha gumit használtok, akkor felesleges a lány szervezetét tablettával terhelni. Nem olyan egészséges az...

És gondolom ő sem idősebb nálad, ilyne korban meg még nem annyira kellene tablettázni. Vagy ha úgy döntötök, és az orvos hajlandó neki felírni, akkor csak a tablettát használja!

2010. jún. 14. 19:45
 6/10 anonim ***** válasza:
MOST!
 7/10 anonim ***** válasza:
ha meddő
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha meg se született
2010. jún. 14. 19:47
 9/10 anonim ***** válasza:
gumi +hormon mentes fogamzásgátló tabi ami recept nélkül kapható 2000ftért!pharmatex a neve de mondom gumival!ja és ha szűz használjátok inkább a krémet belöle mert az még síkosit is és legalább nem fog neki annyira fájni az első:)
2010. jún. 14. 19:51
 10/10 anonim ***** válasza:
utolsó, igazad van.. gumi + pharmatex a tuti. ás esetleg naptarmodszer.. igy mar jo kellene, h legyen.
2010. jún. 14. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!