Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor a legkisebb az esélye a lánynak hogy teherbe essen? ->
Az az igazság, hogy nagyon félek attól, hogy kiszakad a gumi vagy valami, mert semelyikünk se tapasztalt ebbe a témába. Ő is szűz és én is szűz vagyok. Szeretném a teherbeesés százalékát minnél jobban lecsökkenteni. Írnátok pár módszert még?
remélem érthető voltam.elég fáradt vagyok.légyszí kultúrált válaszokat.köszi F16
28 napos ciklus esetén kb. 14. napon van peteérés.
+-4 napig azért még elég nagy az esély. De persze mindig van, szóval még menzesz előtt/után közvetlenül se jusson eszetekbe gumi nélkül!
De ne félj már ennyire, mert így lehetetlen élvezni. Inkább gyakorold, hogy hogyan kell normálisan felrakni a gumit.
Esetleg használhattok még hüvelykúpot (pharmatex), de olvassátok el, hogy van-e vmi káros hatása a gumira!
Utolsó vagyok. Szerintem a gumi+tabi nem jó ötlet. Bár tény, hogy az a legbiztonságosabb, de ha gumit használtok, akkor felesleges a lány szervezetét tablettával terhelni. Nem olyan egészséges az...
És gondolom ő sem idősebb nálad, ilyne korban meg még nem annyira kellene tablettázni. Vagy ha úgy döntötök, és az orvos hajlandó neki felírni, akkor csak a tablettát használja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!