Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg megvéd a sürgősségi (72órán belüli) fogamzásgátlás a nemkívánt terhességtől? Ha bevettem mit kéne éreznem?
Nem is kell hogy legyen mellekhatasa, inkabb az a gaz!
Ha izgulsz, akkor majd csinalj tesztet is!
De ha idoben bevetted, akkor orulj hogy ilyen siman, mellekhatasok nelkul megusztad, de irass fogamzasgatlot ha lehet!
Szia:) Én is vettem már be ezt a gógyszert( sajnos kétszer is).. nekem egyszer se volt mellékhatása, és nem lettem terhes:)
De szerintem is irass fel fogamzásgátlót:)
Vannak potenciális mellékhatásai, olvasd el a betegtájékoztatót. Hatékonysága attól függ, hogy mennyi idő telt el az aktus és a tabletta bevétele közt, de már megit: olvasd el a betegtájékoztatót..
Hogy lehet úgy bevenni egy kuurva gyógyszert, hogy nem olvasod el a betegtájékoztatót?
Maradj inkább a barbiknál, a szex inkább majd pár év múlva.
Ha már bevetted nem kell tenned semmit.
Ha nincs mellékhatás, de 72órán belül vetted be akkor biztos nem vagy terhes!
Én még nem vettem be ilyet, de a barátnőm igen és mesélte, hogy neki nagyon görcsölt tőle a hasa (pedig mensikor nemis szokott) és nagyon kívánós lett, állandóan evett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!