Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég nagy stressz és feszültség van bennem. Mostanság gondoltam arra, hogy mivan ha nem jön meg és terhes vagyok. Lassan 1hete késik. Az előváladékról mit érdemes tudni?
#11 Én nem a #10 vagyok, de tessék, itt egy tudományos cikk, amiben ezt vizsgálták:
A lényege: 27 férfitől gyűjtöttek egy csepp előváladékot. Egy férfi többször is adhatott mintát, így 40 minta lett. A 27 férfi közül 11-nél (41%) volt spermium az előváladékban. És nem egy vagy kettő, hanem az egy cseppnyi mintában 200000-től 35 millióig terjedően (a 2. táblázatban vannak az adatok), és ezeknek akár 50%-a mozgékony, életképes spermium.
Érdekesség: azoknál a féfiaknál, akiknél volt spermium az előváladékban, minden leadott mintában volt, akiknél nem volt, ott semelyikben sem volt. Vagyis valószinűleg semmi köze ahhoz, hogy pisilt-e előtte, vagy mikor szexelt utoljára, inkább alkati tulajdonság. Bár a minta kicsi ahhoz, hogy ezt biztosan lehessen állítani.
Eddig nem találkoztam hasonló vizsgálat publikációjával. Ez eléggé meggyőzően hat. Elfogadom, figyelni fogok a témára.
#5 és #11 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!